slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Tα εκατομμύρια ευρώ της οικογένειας Καρατζαφέρη, η σύγκρουση με τον Μειμαράκη και οι οπλάδες


Ηταν Απρίλιος του 2011 όταν είχε ξεσπάσει η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στονΒαγγέλη Μειμαράκη και τον αρχηγό του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρη.

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα ..εκατομμύρια που βρέθηκαν στους οικογενειακούς λογαριασμού πατέρα και γιου Καρατζαφέρη αναδημοσιεύουμε ρεπορτάζ της εποχής καθώς και μια αποκάλυψη του Lykavistos. gr για τον Καρατζαφέρη και τους "οπλάδες" Σταύρο Κομνόπουλο και Αλέξανδρο Τσάτσο.

Βαρύτατες εκφράσεις χρησιμοποίησαν για δεύτερη ημέρα ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεσή τους σχετικά με την παραλαβή των υποβρυχίων από τη Γερμανία και τα εξοπλιστικά προγράμματα. Ο κ. Μεϊμαράκης στην πιάτσα αποκαλείται «κ. προστάτζας», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ ο πρώην υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για «λαμόγια και νονούς».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Άμυνας είπε ότι «επανάφερε τον παλιό κακό του εαυτό από την εποχή της Βόλβης», εκβιάζοντας, όπως λέει, στο περιστύλιο της Βουλής με τις βρομιές του προκειμένου να μην ασχοληθεί ο ΛΑΟΣ με τη δική του περίοδο.

Στη συνέχεια επιτίθεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον πρώην υπουργό λέγοντας ότι «ο κ. Μεϊμαράκης, που στην πιάτσα αποκαλείται ως ο κύριος προστάτζας –άγνωστο γιατί– είναι ο πλέον απαξιωμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας στο στράτευμα».

Τον κατηγορεί ακόμη πως ούτε κατήγγειλε τη σύμβαση του Άκη Τσοχατζόπουλου, ούτε έκανε επαναδιαπραγμάτευση όταν οι Γερμανοί ήταν στα κάτω τους».

Σύμφωνα με τον κ.Καρατζαφέρη ήδη «έχουν αρχίσει και κελαηδάνε στόματα», αναφερόμενος στον πρώην γενικό γραμματέα εξοπλισμών.

Νωρίτερα την Παρασκευή ο κ.Μεϊμάράκης χρησιμοποίησε και αυτός οξείς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, ενώ έκανε αναφορά και στις συχνές ερωτήσεις σχετικά με την παραλαβή των υποβρυχίων και άλλα αμυντικά θέματα από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ.

Σε συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό Real υπενθύμισε ότι ο κ.Καρατζαφέρης και ο ΛΑΟΣ ψήφισαν την παραλαβή των υποβρυχίων και τόνισε ότι «δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο».

Συνεχίζοντας, ο κ.Μεϊμαράκης είπε: «Ας μου κάνει αγωγή ή μήνυση ή να του κάνω, να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας κι εγώ της δικιάς μου και να πάμε στη δικαιοσύνη που είναι ο φυσικός μας δικαστής να εξεταστούμε.

» Πιστεύω ότι το περιθώριο πρέπει να ξαναγυρίσει στο περιθώριο. Δεν μπορεί να είναι κυρίαρχη άποψη και τάση και οι καταγγέλλοντες να λένε ό,τι θέλουν χωρίς στοιχεία, να λασπώνουν υπολήψεις - γιατί το θέμα είναι ηθικό - και με την ίδια ευκολία μετά να λένε "ε, θα τον δω στη Βουλή, θα του πω, θα γελάσουμε". Δεν κατάλαβα. Δηλαδή θα ζητάει την παραπομπή μου χωρίς στοιχεία και θα χαριεντιζόμαστε κιόλας;».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του το βράδυ στο Mega όπου μίλησε και πάλι για «λαμόγια και νονούς» αποκαλώντας ευθέως έτσι τον κ. Καρατζαφέρη.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας κατά την συζήτηση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής και την παραπομπή του Ακη Τσοχατζόπουλου, επιτέθηκε στον Γιώργο Καρατζαφέρη κατηγορώντας τον ότι τον επισκέφθηκε στο γραφείο όταν ήταν υπουργός και του ζήτησε να προχωρήσει στην παραλαβή του υποβρυχίου «Παπανικολής». Πρόσθεσε δε πως τέσσερις βουλευτές του ΛΑΟΣ με ερωτήσεις τους στη Βουλή τον εγκαλούσαν ότι έχει καθυστερήσει την παραλαβή. Απαντώντας ο Γ.Καρατζαφέρης έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης.


Όλη η αλήθεια για την κατάθεση του 1.600.000 ευρώ σε off shore του Γ. Καρατζαφέρη(Από το Lykavitos.gr)

Αντιμέτωπος με κακουργηματικές διώξεις για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης αφού στα χέρια της Δικαιοσύνης βρίσκεται η κίνηση λογαριασμών των παράκτιων εταιρειών που αποκάλυψε η Real news στις οποίες εμφανίζονται ως διαχειριστές ο ίδιος και ο γιός του.
Ο Lykavitos αποκαλύπτει το παρασκήνιο της εμπλοκής του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσάτσου ο οποίος μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο είναι ιδιοκτήτες της εταιρείας Kestrel που αντιπροσωπεύουν διάφορα οπλικά συστήματα μεταξύ αυτών και τα Σούπερ Πούμα.
Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει:
Πρώτον: Είναι αλήθεια ότι ο Γ. Καρατζαφέρης δεν γνωρίζεται προσωπικά ούτε με τον Σταύρο Κομνόπουλο ούτε και με τον Αλέξανδρο Τσάτσο.
Δεύτερον: Η κατάθεση του συγκεκριμένου ποσού στην off shore του Γ. Καρατζαφέρη έγινε από εταιρεία του Αλέξανδρου Τσάτσου.
Τρίτον: Ο επιχειρηματίας που κατέθεσε το επίμαχο ποσό ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται για μίζα που έχει σχέση με την προμήθεια των Σούπερ Πούμα αλλά για διευκόλυνση.
Όπως εξηγεί αποκλειστικά στο Lykavitos καλά πληροφορημένη πηγή, ένας γνωστός επιχειρηματίας παρακάλεσε τον Αλέξανδρο Τσάτσο να βγάλει κάποια λεφτά στο εξωτερικό για ένα πολιτικό πρόσωπο που δεν μπορεί να τα εμφανίσει στην Ελλάδα.
Ο επιχειρηματίας έδωσε το ποσό στον Αλέξανδρο Τσάτσο και εκείνος μέσω μιας απ’ τις εταιρείες που διαθέτει ανέλαβε τη διακίνηση για να καταλήξει τελικά το 1.600.000 ευρώ στην off shore του Γ. Καρατζαφέρη!
Περισσότερες λεπτομέρειες σε νεότερη ανάρτηση πάντα από το Lykavitos.
http://kourdistoportocali.com/post/39294/laos
http://fonaklas.blogspot.gr/2014/11/t_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: