slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΤΡΟΠΗ: Πέθανε τον Αντώνη Βαρδή ο ΕΓΚΥΡΟΣ Κώστας Βαξεβάνης! [ΦΩΤΟ]


- Οργισμένη απάντηση του γιου του, Γιάννη

- Τι λένε οι γιατροί στο planet-greece

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η δημοσιογραφική ομάδα του Κώστα Βαξεβάνη, που εδώ και ώρα μεταδίδει ως πρώτη είδηση τον θάνατο του τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή...





Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στο planet-greece, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται στο νοσοκομείο Υγεία, όπου εδώ και μήνες δίνει τη δική του μάχη για να ξεπεράσει το μεγάλο πρόβλημα που έχει.

Όμως, το site του Κώστα Βαξεβάνη "το κουτί της Πανδώρας", χωρίς να κάνει ρεπορτάζ αποφάσισε να... πεθάνει τον Αντώνη Βαρδή! Δείτε τι έγραφε στην πρώτη σελίδα:



Το planet-greece, αμέσως μόλις είδε την "είδηση" έκανε το... αυτονόητο! Επικοινωνήσαμε με τους θεράποντες ιατρούς και ρωτήσαμε τι συνέβη. Από το νοσοκομείο, λοιπόν, μας είπαν ότι ο άνθρωπος βρίσκεται εν ζωή! "Τι λέτε, ο άνθρωπος ζει!" μας είπαν χαρακτηριστικά!
Ρε παιδια τι λετε??? μια χαρα ειναι ο πατερας μου
Οργισμένη ήταν, όμως, και η αντίδραση του γιου του, Γιάννη, ο οποίος μάλιστα έγραψε στο twitter:


Καποιος να μου βρει τον κυριο που εγραψε οτι εφυγε ο πατερας μου. Να μαθω ποιος ηθελε να παρει ακομα κ τωρα λαμψη απο ενα φωτεινο ανθρωπο



Πριν λίγο, από τη σελίδα του Κώστα Βαξεβάνη "κατέβηκε" η ψεύτικη είδηση. Φανταζόμαστε ότι θα ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τους συγγενείς του καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: