slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανυφαντάκης ο πορτιέρο του Φιλωτίου

Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης θα αποτελέσει το φύλακα άγγελο του Φιλωτίου για τη Νέα χρονιά καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της ορεινής Νάξου – Αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί ένας ακόμη παίκτης με την ομάδα του Φιλωτίου να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της προετοιμασίας

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε χθες ο ΑΜΣ Φιλωτίου, ο οποίος μετά την επίσημη παρουσίαση του Ιάκωβου Σταματίου, παρουσίασε επίσης τον «Φύλακα Άγγελο» της ομάδας που ακούει στο όνομα Μιχάλης Ανυφαντάκης.
PAROYSIASH ANIFAΟ Πειραιώτης πορτιέρο, βρίσκεται αρκετό καιρό στη Νάξο για λογαριασμό του ΑΜΣ Φιλωτίου (σ.σ. αναμένεται να εργαστεί μάλιστα και σε τοπική επιχείρηση) και χθες υπέγραψε στο δελτίο του, ανήκοντας πλέον και επίσημα στο σωματείο της ορεινής Νάξου, που φέτος προσπαθεί να κάνει την ποιοτική αναβάθμιση για να έχει μία καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Ανυφαντάκης θα συμπληρώσει την δυάδα των Πολυκρέτη και Βασιλάκη, δίνοντας πολλές λύσεις για την θέση κάτω από τα γκολ ποστ στα χέρια του  Δημήτρη Παλάζη.
Καριέρα
Ο 28χρονος Μιχάλης Ανυφαντάκης δεν είναι καθόλου τυχαίος τερματοφύλακας, καθώς θεωρείται ένας από τους πλέον γνωστούς και ταλαντούχους γκολκίπερ στον Πειραιά. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την περσινή χρονιά, όπου αγωνιζόταν στην Ολυμπιάδα Κερατσινίου (Α΄ Πειραιά) κράτησε ανέπαφη την εστία του επί 16 αγώνες, πράγμα σπάνιο για μία ομάδα που τερματίζει 4η στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στους συνολικά 26 αγώνες του πρωταθλήματος δέχτηκε μόλις 13 τέρματα. Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης ξεκίνησε την καριέρα του και ήταν επί σειρά ετών ο βασικός τερματοφύλακας της  Άνω Νεάπολης (98-08). Το 08-09 αγωνίστηκε στην Κυπριακή Αναγέννηση Τραχωνίου, για να επιστρέψει στη Άνω Νεάπολη (09-12) και την περσινή χρονιά ήταν παίκτης της Ολυμπιάδας Κερατσινίου.
Σταματίου
Τώρα τι κοινό μπορεί να υπάρχει με Νάξο; Κατά μεγάλη σύμπτωση ο Μιχάλης Ανυφαντάκης έχει ξεκινήσει την καριέρα του παράλληλα με τον Ιάκωβο Σταματίου στην Άνω Νεάπολη, ενώ τυγχάνει να μένουν και στην ίδια γειτονιά του Πειραιά… Αρα στα δύο άκρα της ομάδας (Τερματοφύλακας / σέντερ φορ) υπάρχει σύνδεση και άριστη χημεία.
PAROYSIASH ANIFA1Πρόκληση
Ως πρόκληση χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον ΑΜΣ Φιλωτίου ο Μιχάλης Ανυφαντάκης, όταν μετά την παρουσίαση του στο café Barcodeμίλησε στο S.C: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμφώνησα και θα συνεχίσω στον ΑΜΣ Φιλωτίου, που είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο στις Κυκλάδες. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας Στέφανο Τσάφο, όπως και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιώργο Μουστάκη, οι οποίοι πραγματικά έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να έρθω στην ομάδα, ενώ από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν ότι με σέβονται σαν άνθρωπο και σαν αθλητή». Και για να ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί ένας ακόμη παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, κάτι που σημαίνει ότι ο … άξονας για το Φιλώτι σιγά σιγά βρίσκει την ιδανική στελέχωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: