slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τελικά είναι πολλοί αυτοί που δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα τους!


ΟΠΩΣ   ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ !
 Δείτε γιατί έκανε αυτή την απίστευτη και πρωτοφανή για τα αυτοδιοικητικά χρονικά ενέργεια ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΣΑΜΑΡΑ Νίκος Χιωτάκης εναντίον του νέου Δημάρχου Κηφισιάς, 5 μέρες πριν την ορκωμοσία.
«Η νίκη έχει εκατό πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή». Το ρηθέν επιβεβαιώνει ο Νίκος Χιωτάκης, τώρα που καλείται να παραδώσει τον δημαρχιακό θώκο της Κηφισιάς στον Γιώργο Θωμάκο.
Μπροστά στη δύσκολη στιγμή της «τελετής παραλαβής-παράδοσης» και μόλις λίγες ημέρες πριν λάβει χώρα αυτή, ο κ. Χιωτάκης επιστράτευσε το τελευταίο όπλο στην φαρέτρα του για να κρατηθεί στο… θρόνο της Κηφισιάς.

Στον αγώνα να εξουδετερώσει τον αντίπαλό του, ο κ. Χιωτάκης αφού δεν βρήκε τίποτα μεμπτό, τελικά ανακάλυψε την «αχίλλειος πτέρνα» στο όνομα του κ. Θωμάκου.

Παρακάμπτοντας το εκλογοδικείο, (αφού τα εκλογικά αποτελέσματα είναι αδιαμφισβήτητα με ποσοστό ψήφων 51,6% για τον κ. Θωμάκο και 48,4% για τον κ. Χιωτάκη), προσέφυγε στην Δικαιοσύνη ζητώντας νέες επαναληπτικές εκλογές, διότι ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος ανακηρύχθηκε ως υποψήφιος από το δικαστήριο με το όνομα Γιώργος και όχι Γεώργιος!!!

Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια από την πλευρά του κ. Χιωτάκη ο οποίος ζητά την… ανάκληση των δικαστικών αποφάσεων. Μάλιστα αυτή εκδηλώνεται τρείς μήνες μετά την ανακήρυξη Συνδυασμών και Υποψηφίων με τέσσερις Δικαστικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών, και δυόμισι μήνες μετά τις Δημοτικές Εκλογές και άλλες δύο Δικαστικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου, με τις οποίες ανακηρύχθηκαν οι επιτυχόντες και επισφραγίστηκε το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Κηφισιάς.

Για να δούμε τελικά, σε ποιόν θα παραδώσει ο κ. Χιωτάκης; Στον Γιώργο Θωμάκο ή θα περιμένει μέχρι να βρει τον Γεώργιο Θωμάκο;

Η Ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου έχει προγραμματισθεί να γίνει από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισιάς και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο. Θα λάβει χώρα την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Δήμαρχος Βασίλειος Γκατσόπουλος» και είναι καλεσμένοι όλοι οι πολίτες.

Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου ο Συνδυασμός του κ. Θωμάκου αναλαμβάνει τη Διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς.

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών θα συνεδριάσει στις 5 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Θωμάκου, «δίνουμε προθεσμία σε εκείνους που δέχθηκαν να καταθέσουν την προκλητική ένσταση, να παραιτηθούν από τη συζήτησή της. Εάν δεν το κάνουν θα είναι πάντοτε για εμάς, αντίπαλοι της Τοπικής Δημοκρατίας και προκλητικοί έναντι της νοημοσύνης του Πολίτη και ως τέτοιους θα τους αντιμετωπίζουμε. Το πρωτάκουστο θεσμικό ατόπημα θα γνωστοποιηθεί στα όργανα και στα συνέδρια της Αυτοδιοίκησης».

Καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις και δημοσιότητα εκτός συνόρων του δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, ο κ. Χιωτάκης υποχρεώθηκε να πάρει θέση όπου ξεκάθαρα «νίπτει τας χείρας του», αφού η προσφυγή υποβλήθηκε… εν αγνοία του, από τρείς δημοτικούς συμβούλους του δικού του συνδυασμού!

Σε δήλωσή του υποστηρίζει ότι η ένσταση υποβλήθηκε από τρεις δημοτικούς του συμβούλους καθώς, «ο κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να διεκδικήσει με νόμιμο τρόπο την εκλογή του» και «οι Νόμοι και η Δικαιοσύνη είναι κυρίαρχα στοιχεία της Δημοκρατίας». Δεν λέει όμως αν συμφωνεί ή διαφωνεί με το περιεχόμενο της προσφυγής. Εάν διαφωνεί, τότε συνεπάγεται ότι ο κ. Χιωτάκης εκτός από την ήττα του, θα έχει να αντιμετωπίσει και «ανταρσία» μέσα στην παράταξή του, πριν ακόμη καθίσουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου.

http://www.toxrima.gr/h-agonia-tou-n-chiotaki-na-gatzothi-apo-to-dimarchiako-thoko/

Δεν υπάρχουν σχόλια: