slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε καλό δρόμο η έναρξη λειτουργίας Μονάδας Τεχνικού Νεφρού και Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο - ΚΥ Νάξου


Σημαντική η συμβολή του Ναξιώτη - Φιλωτίτη ιατρού κ. Ιωάννη Βλασερού 
Σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου της Παρασκευή 08/08/2014 φαίνεται ότι βρίσκεται επιτέλους σε καλό δρόμο η έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Τεχνικού Νεφρού και Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο - ΚΥ Νάξου αφού όπως έχουμε πληροφορηθεί έχει γίνει προκήρυξη της θέσης ειδικότητας Νεφρολόγου για τον
σκοπό αυτό. Ετσι σιγά σιγά μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία και τα έξοδα δεκάδων συμπατριωτών μας που αναγκάζονται να ξενιτεύονται προκειμένου να υφίστανται τις απαραίτητες υπηρεσίες αιμοκάθαρσης. Η έναρξη λειτουργίας της ΜΤΝ θα σημάνει ταυτόχρονα με τον "επαναπατρισμό" των συντοπιτών μας και την επιλογή ασθενών απο άλλες περιοχές που θα επιθυμούσαν να κατοικίσουν στη Νάξο, επιλέγοντας τόσο το νησί όσο και το Νοσοκομείο ΚΥ Νάξου, για την περίθαλψή τους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ - ΚΥ ΝΑΞΟΥ
Εχτές, την 7/08/2014, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου ο Υποδιοικητής της 2ης
Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κύριος Χαράλαμπος Πλάτσης με τον αναπληρωτή γραμματέα του Τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ, συντοπίτη μας Διευθυντή Καρδιολογίας κύριο Βλασερό Ιωάννη.
Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου και συζήτηση με τους εργαζομένους και στο τέλος έγινε σύσκεψη στο γραφείο του Αναπληρωτή Διοικητή που συμμετείχαν, εκτός από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου, ο κύριος Χαράλαμπος Πλάτσης Υποδιοικητής της Διοίκησης 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, ο συντοπίτης μας Διευθυντής Καρδιολόγος κύριος Ιωάννης Βλασερός, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κύριος Βασίλης Ραπτάκης και η Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.Υ.Νο.Κ. κυρία Βούλα Βιτζηλαίου.
Το θέμα της σύσκεψης αφορούσε πρωτίστως την άμεση λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και Αιμοδοσίας καθώς και τα λοιπά θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου.

Τέλος, ο Υποδιοικητής της Διοίκησης 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου μαζί με τον κύριο Βλασερό και τον Αναπληρωτή Διοικητή επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κύριο Μανώλη Μαργαρίτη και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΛΑΜΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: