slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στις 11 Αυγούστου το "Τουρνουά Μανόλης Μάκαρης"

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργανώνει το "Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μανόλης Μάκαρης".
Ο αγώνας έχει καθιερωθεί και γίνεται κάθε χρόνο στη Μνήμη του Μανόλη Μάκαρη, ο οποίος είχε διατελέσει προπονητής στον ορεινό σύλλογο της Νάξου, δημιουργώντας μία σπουδαία φουρνιά παικτών που έφεραν μάλιστα στον σύλλογο το μοναδικό τρόπαιο που έχει κατακτήσει σε επίπεδο ακαδημιών.
Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου στις 11/8. Στις 11:00 θα διεξαχθούν αγώνες μεταξύ των ακαδημιών ΑΜΣ Φιλωτίου, Νηρέα Πάρου, ΠΑΣ Νάξου και Πανναξιακού, ενώ στις 19:00 θα γίνει ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας, με την συμμετοχή όσων θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του Μανόλη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια, διπλώματα και μετάλλια, ενώ οι πρώτες ομάδες θα κατακτήσουν τα κύπελλα του τουρνουά.

Χορηγοί του τουρνουά είναι οι εξής: "SOULATSO CAFE" των Αντώνη Βασαλάκη και Λεωνίδα Καλαβρού, το "Πράξεις" του Γιάννης Ζούλη, το "Σπιτικό" του Γιώργου Βαθρακοκοίλη, το "3G KARAOKE" των Γιώργου Νικολή και Γιώργου Μυκονιάτη και το "MENTOR CAFE" του Δημήτρη Βεστάρχη.
Με μήνυμα της στο S.C. η οικογένεια του Μανόλη Μάκαρη ευχαριστεί τον ΑΜΣ Φιλωτίου που και αυτός από την πλευρά του κρατά ζωντανή την μνήμη του Μανόλη, όπως και των χορηγών που στηρίζουν την διεξαγωγή του τουρνουά.
MakarisBanner600

Δεν υπάρχουν σχόλια: