slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ! Μόνο 5,25 εκατ. ευρώ η προσφορά της Intralot

και αντί να του την πετάξουν στα μούτρα την στείλαν στο "συμβούλιο εμπειρογνωμόνων"

Δεν έλαβε απόφαση το σημερινό δ.σ. του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο συνεδρίασε για την αξιολόγηση της προσφοράς της Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα. Με την προσφορά να ανέρχεται στα 5,25 εκατ. ευρώ και να κρίνεται χαμηλή, το θέμα παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ.

Και αυτό, ενώ η Global Family Partners εξέφρασε την περασμένη εβδομάδα ενδιαφέρον για τον Ιππόδρομο, λέγοντας ότι είναι διατεθειμένη να διαθέσει έως 40 εκατ. ευρώ.

Στην ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρονται τα εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, σε κοινή συνεδρίαση με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, αποσφράγισε σήμερα την οικονομική προσφορά ύψους €5.250.000 που είχε υποβάλει στις 31 Ιουλίου 2014 η Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No. 1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited” παρουσία της, για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια. Επίσης, αποσφραγίστηκε η αποτίμηση που διενήργησε ο ανεξάρτητος αποτιμητής. Τα σχετικά έγγραφα δόθηκαν για αξιολόγηση στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων και τους συμβούλους του έργου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα εντός του Αυγούστου.

http://www.newmoney.gr/article/61589/ippodromos-525-ekat-eyro-i-prosfora-tis-intralot-paei-sto-symvoylio-empeirognomonon#ixzz39oxyxiAN 

Δεν υπάρχουν σχόλια: