slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ



Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στο νησί της Νάξου στην Αίθουσα Βασιλείας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Χώρα Νάξου.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα παρευρεθούν άτομα από πολλά νησιά των Κυκλάδων εκτός της Νάξου και συγκεκριμένα από Πάρο, Σύρο, Τήνο, Μύκονο και Σαντορίνη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Στην ΝΑΞΟ, διεξάγεται την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 η ετήσια Συνέλευση Περιοχής των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά με θέμα :
«Εξακολουθήστε να Επιζητείτε τη Δικαιοσύνη του Ιεχωβά »
Το θέμα αυτής της συνέλευσης η οποία διεξάγεται παγκόσμια στην διάρκεια του έτους βασίζεται στα λόγια του Ιησού Χριστού τα οποία είναι καταγραμμένα στο Ευαγγέλιο κατά τον Ματθαίο 6:33!
Τα λόγια αυτά περιλαμβάνονται στην διάσημη Επί του Όρους Ομιλία που δόθηκε από τον Ιησού κατά τη διάρκεια της επίγειας διακονίας του. Προκειμένου να μην ανησυχούμε υπερβολικά για το άμεσο μέλλον πόσο σημαντικό είναι να ακούμε και να εφαρμόζουμε την θεϊκή διδασκαλία όπως αυτή καταγράφεται στις Γραφές.
Το όλο Πρόγραμμα της συνέλευσης βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή. Θα ακουστεί το πολύ ενδιαφέρον θέμα : «Πώς θα διακρίνετε το ορθό από το εσφαλμένο;» Επιπλέον στο πρωινό πρόγραμμα, περιλαμβάνεται το βάφτισμα σε αρμονία με την εντολή του Ιησού Χριστού. Ματθαίος 28:19 ,20.
Μερικές ακόμη ομιλίες έχουν το εξής Θέμα : «Όποιος επιδιώκει Δικαιοσύνη…. Θα Βρει Ζωή» και «Ο Ιεχωβά Αγαπάει εκείνον που επιδιώκει Δικαιοσύνη». Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την ομιλία της συνέλευσης που θα έχει το εξής θέμα : «Οι Δίκαιοι θα Αινούν τον Ιεχωβά για Πάντα!».
Οι διοργανωτές της συνέλευσης απευθύνουν μια θερμή πρόσκληση για όποιον θα ήθελε να παρακολουθήσει κάποιο μέρος του προγράμματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δεν περιφέρεται δίσκος.
Ο τόπος διεξαγωγής της συνέλευσης είναι η Αίθουσα Βασιλείας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Νάξο στην περιοχή Αγίου Πολυκάρπου 1 χλμ, από το κέντρο της πόλης και οι ώρες του προγράμματος είναι οι ακόλουθες :

Κυριακή 09:30 – 16:10





Δεν υπάρχουν σχόλια: