slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και Καραμανλής και Μητσοτάκης στα 40 χρόνια της ΝΔ


Ο Κώστας Καραμανλής διεμήνυσε ότι θα δηλώσει παρών όχι μόνον στην επίσημη εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου στην Αθήνα αλλά και στην επικείμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος στη Χαλκιδική, το προσεχές Σάββατο

Μήνυμα πανστρατιάς με τη συμμετοχή των δύο πρώην πρωθυπουργών στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, θα σταλεί μέσω της συμμετοχής των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με εγκυρες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλης θα είναι παρών στο ιστορικό Athos Pallas το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπως φυσικά και στην εκδήλωση της Αθήνας.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα τιμήσει με την παρουσία του την επετειακή εκδήλωση των 40 χρόνων στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, θέλοντας από τη δική του μεριά να στείλει το δικό του μήνυμα για την δύναμη και ενότητα της παράταξης.

Πέραν όμως των δύο πρώην προέδρων του κόμματος, κάλεσμα ενότητας, ομοψυχίας και συνέννωσης θα στείλουν με την παρουσία τους και τα ιστορικα πρόσωπα του κόμματος όπως οι Πέτρος Μολυβιάτης, Αχιλλέας Καραμανλής, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Σταυρός Δήμας και Δημήτρης Σιουφας.

Όμως ιδιαίτερη συγκίνηση δημιουργεί η ανταπόκριση στελεχών του κόμματος που έδωσαν μεγάλους αγώνες όπως οι Αντώνης Σγαρδέλης, Άγγελος Μοσχονάς, Άγγελος Μπρατάκος, Δημήτρης Δημόπουλος και Παναγιώτης Δέντσορας.

Σπύρος Μουρελάτος
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: