slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στα 40 χρόνια δημοκρατίας 11 φόρες ( σε τρία χρόνια έγιναν σχεδόν οι μισές 5 από τις 11) χρησιμοποιήθηκε Νομοθετικό Διάταγμα 17/1974 (ΦΕΚ Α' 236/1974)

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/05/blog-post_14.html
Πάλι κάποιοι μας περνάνε για μαλακές . Δεν  εξηγείτε διαφορετικά όταν το Νομοθετικό Διάταγμα 17/1974 (ΦΕΚ Α' 236/1974) υπάρχει από το 1974 άρα όλοι το γνωρίζανε  άλλα κάνεις δεν το άλλαξε
 * Η πολιτική επιστράτευση εργαζομένων χρησιμοποιήθηκε από τη σοσιαλδημοκρατία (ΠΑΣΟΚ) επί Ανδρέα Παπανδρέου, επί Κώστα Σημίτη, επί Γιώργου Παπανδρέου και τέλος επί Ευάγγελου Βενιζέλου.
* Η Κεντροδεξιά (Ν.Δ.) ενεργοποίησε την
πολιτική επιστράτευση, επί Κωνσταντίνου Καραμανλή επί Κώστα Καραμανλή και επί Αντώνη Σαμαρά.
* Η συστημική αριστερά (βλ. ΔΗΜ.ΑΡ.) δεν αποστασιοποιήθηκε από την εν λόγω πρακτική.
* Ο κλάδος των ναυτεργατών έχει την "τιμητική" του (τρεις φορές) και ακολουθούν οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων (δύο φορές).
* Επαγγελματίες και εργαζόμενοι από τον κλάδο των μεταφορών έχουν επιστρατευτεί οκτώ από τις συνολικά έντεκα φορές.
* Από το 2010 που εντάχθηκε η χώρα στον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο (τρόικα) σημειώνεται το 45,45% από το σύνολο των επιστρατεύσεων, δηλαδή σε τρία χρόνια έγιναν σχεδόν οι μισές (5 από τις 11) μέσα σε ένα διάστημα 35 ετών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ουτε δημοψηφισμα θελουν ουτε εκλογες μεχρι να οληκληρωθει η τελευταια πραξη του ξεπουληματος , ενα δικαστηριο για ολους και για ολα μας εχει υποσχεθει ο ΣΥΡΙΖΑ και ελπιζουμε οτι θα το τηρησει τον σεπτεμβρη του 2014 , απαλλαγη λογω βλακειας δεν θα παρουν οσοι δεν προλαβουν το ελικοπτερο αυτο εχει ξεκαθαριστει ,εμεις ως τοτε δεν πληρωνουμε και δεν υπακουμε σε τιποτα