slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ!! Θύμωσαν το ΠΑΣΟΚ οι διακηρύξεις Σαμαρά


ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΗΣΥΧΆΣΟΥΜΕ .ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ  ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ 
Κανένα στέλεχος του κόμματος, ή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν ενημερώθηκε για τους αστέγους
Την οργή των υψηλόβαθμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που....
χειρίζονται τα κοινωνικά θέματα και προσωπικά του Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσαν οι διακηρύξεις από πλευράς της κυβέρνησης το βράδυ της Δευτέρας που αφορούν στους άστεγους.

Όπως υπογραμμίζουν από το ΠΑΣΟΚ κανένα στέλεχος του κόμματος, είτε της κυβέρνησης που προέρχεται από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία να ανακοινωθεί σήμερα το πρόγραμμα κοινωνικής κατοικίας για τους αστέγους.

Στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου κάνουν λόγο για αδιανόητο «μικροκομματισμό» και «λογικές Μαυρογιαλούρου», ενώ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγινε έξαλλος με αυτή την πρωτοβουλία της ΝΔ. Προσθέτους επίσης πως τέτοιου είδους πρακτικές δεν βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του κυβερνητικού σχήματος.

Επιπλέον τονίζουν πως για τη συγκεκριμένη απόφαση θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί τουλάχιστον ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου υφυπουργός Εργασίας, που χειρίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σημειώνουν επίσης πως στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή των υπουργών κκ Γιάννη Βρούτση και Άδωνι Γεωργιάδη δεν κλήθηκε όπως θα έπρεπε κανένα «πράσινο» κυβερνητικό στέλεχος.

Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε αποφασιστεί από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους να δοθεί ένα σημαντικό ποσό από το πρωτόγεννες πλεόνασμα για το ζήτημα αυτό.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι τέτοιες ενέργειες προσβάλουν τη θεσμική λειτουργία της κυβέρνησης και εμφάνιζαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο σφόδρα ενοχλημένο με την πρωτοβουλία Σαμαρά.

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την πλήρη αντίθεση του και για την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να προκηρύξει την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωση της, η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για ακατανόητη και εσπευσμένη απόφαση, στην οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή της σύσσωμη η Βουλή, αλλά και οι παραγωγικοί φορείς της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: