slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φτώχεια, οικογενειοκρατία και δούλεμα: Υποψήφια δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού η σύζυγος του Μητσάρα... όπως αρμόζει σε κάποιον με καταθέσεις 1,5 μύριο


Υποψήφια δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές η σύζυγος του κοινοβουλευτικού εκπροσωπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, Νάντια Σουμπασάκη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες». Όπως λέει και η ίδια, η παράταξη μπορεί να έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι όμως ....υπερκομματικχαχαχαχα.

«Στον συνδυασμό μας συμμετέχουν πολίτες που ανήκουν σε ένα ευρύτατο πολίτικο και κοινωνικό φάσμα, από τα τρία προάστια (Ν. Ψυχικό, Φιλοθέη, Ψυχικό), κάτι που αποτυπώνεται στο ψηφοδέλτιό μας», σημειώνει η υποψήφια δήμαρχος σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, υπογραμμίζοντας την αντίθεσή της στις κομματικές εξαρτήσεις.

Η Νάντια Σουμπασάκη – Παπαδημούλη υπήρξε επί χρόνια επιχειρηματίας στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων. Με τον Δημήτρη Παπαδημούλη έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Φαίδωνα και τη Νεφέλη. «Φυσικά σε ανθρώπινο επίπεδο έχω πάντα τη στήριξη του Δημήτρη», λέει για το συζυγό της, «όσον αφορά όμως στην ενασχόληση με τα κοινά, επειδή εκλέχθηκα για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος σε ηλικία 25 ετών, έχω τη δική μου ξεχωριστή προσωπικότητα και διαδρομή».

Εκλέγεται δημοτική σύμβουλος από το 1982 και είναι υποψήφια δήμαρχος για 4η φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: