slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπράβο Αντώνη που έφαγες τον Φαήλο... αλλά γιατί μόνο μισό χατίρι; Αυτοπαραιτήσου κι εσύ για να τους το κάνεις ολόκληρο!


Γελάει όλη η αριστερά με τον πανικό του Μαξίμου που αποδέχεται ουσιαστικά τις κατηγορίες ΣΥΡΙΖακαι του γελοίου Ανδρουλάκη, για ακροδεξιούς θύλακες κ.λπ. μαλ@κίες... ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΜΠΕΚΙ Ο ΛΑΠΑΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Πάντως να χετε υπόψη σας όπως έγραψε και κάποιος:Αν είναι να ψηφίσουμε λαπάδες και φλώρους ψηφίζουμε κατευθείαν τους ορίτζιναλ σαν τη Δράση, το Ποτάμι ή την Ελιά καλύτερα...

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ανακοίνωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά τις ενστάσεις που είχαν εκφραστεί για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

Αδέρφια, τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα, κι εσείς μαζί, ένα εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι με στόχο εμένα αλλά κυρίως την παράταξη και τον Πρόεδρο της, με επίκεντρο την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την Ευρωβουλή. Λες και δεν είναι οι ψηφοφόροι, ο λαός που θα αποφασίσει ποιος θα εκλεγεί και ποιος όχι.

Η αντζέντα που παίζουν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλο είναι η ταύτιση κάθε εθνικής φωνής με τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά και η επιβολή, ξανά, των γνωστών ενοχών στην παράταξη για ζητήματα που ποτέ δεν μας αφορούσαν ούτε και μας αφορούν. Κάθε πολιτική, που αφορά πχ το πρώτο δικαίωμα των πολιτών, την ασφάλεια, ή την καταστολή της λαθρομετανάστευσης, βαφτίζεται «ακροδεξιά», αν και είναι απλώς λογική κι αναγκαία για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.
Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος, ούτε και υποχρεωμένος, να ανεχθώ άλλο όλη αυτή την βρωμιά και να γίνεται ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα αντικείμενο τέτοιων πιέσεων προς την παράταξη και να σπαταλάω κι εγώ πολύτιμο χρόνο παλεύοντας στην λάσπη με το κάθε γουρούνι, όπου εσύ απλώς λερώνεσαι και το γουρούνι το ευχαριστιέται.

Επειδή ανήκω στον κόσμο της εργασίας κι όσα βλέπετε, ακούτε και διαβάζετε από μένα, είναι στο υστέρημα του χρόνου μου από τον αγώνα της επιβίωσης, χωρίς αντιμισθίες και χωρίς αργομισθίες, αφού ποτέ, πλην της στρατιωτικής μου θητείας, δεν πήρα μισθό από το κράτος, ούτε από συγκροτήματα κι επιχειρηματίες, επιλέγοντας μόνο το ελεύθερο επάγγελμα κι άρα ουδόλως με ενδιαφέρει να κάνω την πολιτική βιοπορισμό.

Γι’ αυτό λοιπόν, ώστε να διευκολυνθούν άπαντες, σας ανακοινώνω πως δεν θα είμαι υποψήφιος και θα μείνω συνεπής στις ιδέες μου, ζώντας σύμφωνα με αυτές και λέγοντας πάντα την αλήθεια. Είναι κι εύκολη δουλειά. Πάντα θυμάσαι τι είπες και δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι δικαιολογίες.

Φαήλος Κρανιδιώτης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναξιε γραψε μας ποιον δημοκρατη θα ψηφισουμε τωρα ? εμειναν λιγοι στο κομμα ειδικα αν φυγει και ο βοριδης με τον αδωνι χεσε ψηλα και αγναντευε , ειμαι στα προθυρα να ψηφισω ελια πειραζει?

Ανώνυμος είπε...

Ναξιε γραψε μας ποιον δημοκρατη θα ψηφισουμε τωρα ? εμειναν λιγοι στο κομμα ειδικα αν φυγει και ο βοριδης με τον αδωνι χεσε ψηλα και αγναντευε , ειμαι στα προθυρα να ψηφισω ελια πειραζει?

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Ο Μελισσανίδης τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Παράκληση στη διεύθυνση του blog να αναρτήσει φωτογραφία του νεαρού όπως είναι σήμερα και να κάνει ένα διαγωνισμό με ερώτημα "Με ποιο ζωντανό από το ζωϊκό βασίλειο μοιάζει ο νέος" (εξαιρείται το ζώο που ο ίδιος ανέφερε) . Ο νικητής προτείνω να κερδίσει το single "Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη" σε εκτέλεση Άδωνη Γεωργιάδη και στίχους Joseph Goebbels.

Ανώνυμος είπε...

Νάξιε το Φαήλο τον πέταξε έξω ο Σπυρόπουλος επειδή σε ένα άρθρο του τα είχε βάλει μαζί του για υπόδικο ταμία κλπ, όπως και εσύ το Κρανιδιώτικο παπαγαλάκι γράφεις. Που να τολμήσει ο Βρούτσης να κουνήσει τον Σπυρόπουλο αφού ξέρει ότι αν τα βάλει μαζί του θα τον πετάξει και αυτόν από το υπουργείο ο Σπυρόπουλος. Θέτε δεν θέτε έχετε καθίσει στο θρανίο και θα πάρετε μαθήματα δημοκρατίας και όποιος είναι ανεπίδεκτος θα πετιέται έξω όπως ο Φαήλος. .

Ανώνυμος είπε...

Κόψε φασιστόφατσα για Ευρωβουλευτής !!!!

Ανώνυμος είπε...

Το βαπτιστικό του είναι Γαρουφαήλ. Το ερώτημα που αναφύεται είναι : μπουμπούκι ή κανονικό λουλούδι;

Ανώνυμος είπε...

Φαήλος, Μπαλτάκος, Άδωνης, Βορίδης, Ντινόπουλος, Βούλτεψη, Ταμήλος, Μιχελάκης, Βρούτσης, Σαμαράς. Σας ευγνωμονεί η Πατρίς.

Ανώνυμος είπε...

Η πατρίς μία ημέρα τους παραπάνω θα τους στείλει στα λαϊκά δικαστήρια. Θα έχουν μία δίκη δίκαιη και βέβαια σύντομη για να πάρουν σειρά και άλλοι. Και θα δοθούν τα ονόματα τους σε δρόμους και λεωφόρους ώστε οι νεώτεροι με τρόμο να θυμούνται την πολιτεία τους και να αποφεύγουν αυτά που θα αναφέρει το κατηγορητήριο που θα τους παραπέμψει.