slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι δέκα πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ" του Κωνσταντίνου Κουκά


Οι δέκα πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού

Τα δέκα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ανακοίνωσε απόψε ο συνδυασμός "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ" με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κουκά.

Πρόκειται για τους Μπόνη Ευάγγελο, Μπουγιούρη Γιώργο, Καραγιαννάκη Χαράλαμπο, Κουσαθανά Θεοχάρη, Νικόλα Φρατζέσκο, Παπουτσά Δαμιανό, Πολυκανδριώτη Αντώνη, Ρουσσουνέλο Γιώργο, Συριανού Μαρία και Ζουγανέλη Παναγιώτη. 
Διαβάστε τα βιογραφικά και τις πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων:


ΜΠΟΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

«Θα εστιάσω στην παρακολούθηση των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου και στην εξυγίανση των οικονομικών του, στην οργάνωση και δημιουργία ενός ολοκληρωμένου κι ευέλικτου μοντέλου δημοτικής διοίκησης»
 

Γεννήθηκε το 1982. Πατέρας του είναι ο Λιοντής Μπόνης από τη Μύκονο και μητέρα του η Χέηζελ Μέρντυ από την Μεγάλη Βρετανία.
Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στη Λογιστική & Χρηματοδοτική Διοίκηση, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), στο οποίο εισήχθη με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.
 
Αποτελεί μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συλλόγου Λογιστών Μυκόνου.
Έχει άδεια ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος και είναι Λογιστής Α’ Τάξης
Εργάζεται ως Λογιστής στην εταιρεία Kleopas Alliott AE, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής στην Τράπεζα Πειραιώς.
Έχει καταρτιστεί σε επιμορφωτικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ και φροντίζει για την συνεχή επιμόρφωσή του μέσω προγραμμάτων και σεμιναρίων επαγγελματικού και γενικότερου χαρακτήρα. Γνωρίζει την αγγλική ως μητρική γλώσσα.
 
Θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 καθώς πάντοτε παρακολουθούσε με ενδιαφέρον, αγωνία και προβληματισμό την πορεία της Μυκόνου τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στη θέση της στο παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Η δραστηριοποίηση άφθαρτων και με όρεξη για εργασία και δημιουργία υποψηφίων αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον της Μυκόνου, χαρακτηριστικά που εντοπίζονται στην παράταξη «Πρωτοβουλία Δράσης» και ιδιαιτέρως στον επικεφαλή της Κωνσταντίνο Κουκά.
 
«Σε περίπτωση εκλογής μου θα εστιάσω στην παρακολούθηση των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου και στην εξυγίανση των οικονομικών του, στην οργάνωση και δημιουργία ενός ολοκληρωμένου κι ευέλικτου μοντέλου δημοτικής διοίκησης, στην βελτίωση των υπηρεσιών προς τον δημότη μέσω της δημιουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας δημοτικών υπηρεσιών, στην αναζήτηση και αξιοποίηση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων απαραίτητων για την ανάπτυξη της Μυκόνου. Σκοπός μου θα είναι δράσεις οι οποίες θα ενδυναμώσουν την σχέση Πολίτη – Δήμου και θα επανακαθορίσουν μια  μακροπρόθεσμη προοπτική για τη Μύκονο.
Η πλεύση της Μυκόνου προς το 2020 έχει ανάγκη από Πρωτοβουλία Δράσης».
 
ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Στόχος μου είναι η ανάπτυξη της Μυκόνου, η εξέλιξή της για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας»
 
Γεννημένος το 1957  στη Μύκονο. Γιός του Φινάκη Μπουγιoύρη και της Αικατερίνης, το γένος Συριανού.
Απόφοιτος ΚΑΤΕΕ Πάτρας Στελεχών Επιχειρήσεων.
 
Έχει εργαστεί στη Τράπεζα Ε.Τ.Ε., έχει ασχοληθεί με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και απο το 1990 έως σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της χρυσοχοΐας στη Χώρα της Μυκόνου, στην περιοχή Ενόπλων Δυνάμεων.
Είναι ιστιοπλόος, αγαπά τη θάλασσα και ασχολείται με το ψάρεμα.
 
Είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μυκόνου, του Ν.Α.Ο.Μ.(Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου), του Συλλόγου Φίλων Δήλου και Ρήνειας και μέλος του Αστικού Συνεταιρισμού Μυκόνου «Μοίκονος».
 
 
«Στόχος μου, με την υποψηφιότητά μου αυτή είναι η ανάπτυξη της Μυκόνου, η εξέλιξή της για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας ώστε να εξομαλυνθούν τα προβλήματα του τόπου.
Πιστεύω στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κουκά, γιατί  θα κάνει τη διαφορά και την αλλαγή που απαιτεί το νησί».
 
 
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 
 
 
«Συμμετέχω και στηρίζω την παράταξη του Κωνσταντίνου Κουκά, γιατί πιστεύω ότι θα δώσει λύσεις στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ανθρώπων του νησιού»
 
Γεννημένος το 1972. Πατέρας του είναι ο Βάϊος και η μητέρα του είναι η Ειρήνη, το γένος Σαμίου από τη Μύκονο.
Παντρεμένος από το 2002 με την Ελένη Ξυδάκη του Ιωάννη κι έχουν δύο παιδιά, τη Βασιλική και τον Βάιο, 9  και 7 ετών αντίστοιχα.
 
Απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων Αττικής.
Εργάστηκε ως ηλετρολόγος και από το 2005 και μέχρι σήμερα ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα  ως ιδιοκτήτης του καφέ «Passo Doble» στη χώρα Μυκόνου, περιοχή Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Με πρωτοβουλία του, μαζί με τον συνυποψήφιό του Γιώργο Μπουγιούρη και με παρότρυνση και άλλων επιχειρηματιών, δημιούργησαν και κατασκεύασαν ξύλινα παραδοσιακά καροτσάκια τα οποία συντηρούν οι ίδιοι και με αυτό το τρόπο συλλέγουν τα σκουπίδια από τη περιοχή της Χώρας, που πλήττεται από σωρεία σκουπιδιών για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Είναι εθελοντής αιμοδότης από το 1992 στη «Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη»
 
«Επειδή ασχολούμαι με το τουρισμό τα τελευταία χρόνια, έχω ιδία άποψη περι των προβλημάτων της Μυκόνου και κυρίως της Χώρας όπου ζω κι εργάζομαι. Συμμετέχω και στηρίζω την παράταξη του Κωνσταντίνου Κουκά, γιατί πιστεύω ότι θα δώσει  λύσεις στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ανθρώπων του νησιού».
 

ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
 
 
 
«Ζω και εργάζομαι στη Μύκονο γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί και θέλω ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις»
 
 Γεννημένος στη Μύκονο το 1979 απο γονείς Μυκονιάτες, τον Ιωάννη  απο τη Χώρα και τη Μαρία το γένος Δακτυλίδη από τα Χάλαρα.
Παντρεμένος απο το 2007 με την Άννα Μονογυιού κι έχουν δύο δίδυμα παιδιά, τον Γιάννη και τη Μαριλένα 3 ετών.
 
Ο Θεοχάρης είναι απόφοιτος Μηχανικός Εσωτερικής Καύσης του Τ.Ε.Σ. Σύρου και διαθέτει ειδικό κυβερνητικό δίπλωμα Καπετάνιου, απο τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων Ασπροπύργου.
Ασχολείται απο τη παιδική του ηλικία με την αλιεία, στο καΐκι του παππού του και του πατέρα του. Το 2002 αποφάσισε να ασχοληθεί σε επιχειρηματικό επίπεδο και άνοιξε το ιχθυοπωλείο με την ονομασία «Η ΑΝΕΜΟΤΡΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΟΥΝΑ» που εδρεύει στον Ορνό.
 
«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά για να βοηθήσω τον τόπο μου και γιατί πιστεύω στη σωστή διαχείριση του λιμανιού για τα καϊκια και για τα σκάφη αναψυχής. Αν κι εργάζομαι στη Μύκονο γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί και θέλω ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου. Είμαι  διατεθειμένος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Κωνσταντίνο Κουκά και την «Πρωτοβουλία Δράσης».
 
 
ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ
 
 
 
«Η συμμετοχή φίλων και δραστήριων νέων ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, ηθικές αξίες και προπαντός φρέσκιες αντιλήψεις, έκανε την απόφασή μου πιο σίγουρη από ποτέ, γιατί μόνο έτσι θα πατήσει η Μύκονος σε γερές βάσεις προόδου»
 
Γεννημένος στην Αθήνα, το 1973, ο Νικόλαος Φραντζέσκος, με Μυκονιάτικη καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του Ιακώβου και της Αικατερίνης, διατηρούσε ανέκαθεν μία άρρηκτη σχέση με το νησί μας.
Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Kingston University του Λονδίνου, εντρυφώντας στην αξιοποίηση των νέων υλικών και τεχνικών για την κάλυψη των σύγχρονων οικιστικών αναγκών.
 
Επέστρεψε στην Ελλάδα, για να ιδρύσει το 2001 την εταιρεία «ARΕA», με αντικείμενο τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την κατασκευή κτηρίων.
Το 2007 μετέφερε συνειδητά την έδρα των δραστηριοτήτων του στη Μύκονο, για να συμβάλλει εμπράκτως στον εμπλουτισμό της παραδοσιακής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, με τις νεωτεριστικές αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού κτηρίων.
Έκτοτε ζει μόνιμα στο νησί μας, διατηρώντας πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον του για την πορεία του τόπου.
 
 
«Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και προβληματισμού για τα τεκταινόμενα της Μυκόνου, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, επιλέγοντας ένα νέο συνδυασμό, που θεωρώ τον πλέον κατάλληλο να φέρει την -απαιτούμενη για το νησί μας- ανανέωση.
Η συμμετοχή φίλων και δραστήριων νέων ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, ηθικές αξίες, και προπαντός φρέσκιες αντιλήψεις, έκανε την απόφασή μου πιο σίγουρη από ποτέ.
Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να λειτουργήσει και να πετύχει αυτή η νέα κίνηση».
 
 
ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
 
 
 
 
«Τα  προβλήματα που υπάρχουν χρόνια τώρα στο νησί μας, με τη δυναμική παρουσία της Πρωτοβουλίας Δράσης, πιστεύω ότι θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους»
 
Γεννημένος στη Μπαρκιά Μυκόνου το 1958 από Μυκονιάτες γονείς, τον Μάρκο Παπουτσά και τη Μαρουλώ Γαλούνη. Παντρεμένος 33 χρόνια με την Μορφούλα Παπουτσά κι έχουν δυο γιους, tον Μάρκο και τον Βαγγέλη. 
 
 Η αγάπη του για την θάλασσα ήταν φανερή από μικρό παιδί.
 Έγινε λεμβούχος και από το 1985 είναι επαγγελματίας αλιέας.
Από το 1994-97 διατέλεσε γραμματέας του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων. Έκτοτε και για 17 συναπτά έτη (1997-2014) ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων Μυκόνου.
Υπήρξε Αντιπρόεδρος στον κυνηγετικό σύλλογο Μυκόνου για 6 έτη.
Από το 1998-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και του Λιμενικού Δημοτικού Ταμείου.
 
Το 2001 του απενεμήθη βραβείο τιμής ένεκεν για τη διάσωση των επιβατών « ΗΡΑ», το 2002 το βραβείο τιμής ένεκεν από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου στην Ναυτική Εβδομάδα 2002, το 2011 βραβείο τιμής ένεκεν για τη πολυετή προσφορά του στο Δήμο Μυκονίων ως απερχόμενος Δημοτικός Σύμβουλος και το 2012 βραβείο τιμής ένεκεν για τη πολυετή προσφορά του στο Δ.Σ. του Σωματείου Αλιέων Μυκόνου. 
Σήμερα συμμετέχει ενεργά στην ομάδα αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης. 
 
 
«Αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης», γιατί θεωρώ ότι είναι η μόνη κίνηση με νέα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες, με συνέπεια κι ευαισθησία.
Τα προβλήματα που υπάρχουν χρόνια τώρα στο νησί μας, με τη δυναμική παρουσία της καινούριας παράταξης, πιστεύω ότι θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους. Γι’ αυτό στηρίζω το Κωνσταντίνο Κουκά συμμετέχω και υποστηρίζω θερμά την ομάδα που είναι η μόνη που μπορεί να κάνει την υπέρβαση στο νησί».
 
 
ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 
 
 
«Ενδιαφέρομαι για το τόπο μου και πάντα ανησυχώ για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για ένα καλύτερο αύριο»
 
Γεννημένος το 1971 στην Αθήνα, από Μυκονιάτες γονείς, τον Γεώργιο από τους Αμπελόκηπους Άνω Μεράς και την Άννα από τα Χάλαρα. Έχει δυο παιδιά, τον Γεώργιο 17 ετών  και τη Κατερίνα 12.
Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου Καλλιθέας Αθηνών.
Διαμένει και εργάζεται μόνιμα στη Μύκονο από το 1993. Υπάλληλος στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Μυκόνου.
Το 2001 εκλέχθηκε στο Τοπικό Διαμέρισμα της Άνω Μεράς ως υπεύθυνος για τα πολιτιστικά δρώμενα. 
 
Ξεκίνησε το «Ανωμερίτικο Καρναβάλι» σε συνεργασία με το Σύλλογο «Ανωμερίτισσες» και διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Αντιπροσώπων Καταστήματος Εθνικής Τράπεζας Μυκόνου.
Νομαρχιακός Γραμματέας του Συλλόγου της Εθνικής Τράπεζας των υπαλλήλων του Νομού Κυκλάδων. 
Αναπληρωματικό μέλος κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΔΕΠΠΑ Μυκόνου.
Γραμματέας των φιλάθλων Ολυμπιακού στη ΠΕΦΟ Μυκόνου. 
Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Άνω Μεράς. 
Αντιπρόσωπος Συλλόγου Εργατοϋπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων.
 
 
«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης» γιατί οι αρχές και οι θέσεις τους στα προβλήματα του νησιού με βρίσκουν σε όλα σύμφωνο. Ενδιαφέρομαι  για τον τόπο μου και πάντα ανησυχώ για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τις υπόλοιπες γενιές που έρχονται».
 
 
ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 
 
 
«Να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και στη βελτίωση της εικόνας της Μυκόνου ξεκινώντας από την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και φτάνοντας έως την προβολή του νησιού στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη»
 
Γεννημένος στη Μύκονο το 1963, από Μυκονιάτες γονείς, γιός του Σπύρου Ρουσουνέλου και της Σταματικής Ξυδάκη. Παντρεμένος με την Μαρουλίνα Συριανού του Ελευθερίου, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Σπύρο, τον Λευτέρη και τη Φραντζέσκα.
 
Σπούδασε 4 χρόνια στο Institutul de Educatia Fizica si Sport στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας απ’ όπου και έλαβε το πτυχίο του ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής και το δίπλωμα προπονητού Β’ κατηγορίας στην Χειροσφαίριση (Χάντμπολ).
Εργάζεται ως διευθυντής στο Επαγγελματικό Λύκειο Μυκόνου από το 2001.
Ξεκίνησε να εργάζεται στην εκπαίδευση ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής το 1988.
Από το 1996 έως σήμερα προπονεί τις ομάδες μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Μυκόνου.
 
Διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Μυκόνου την περίοδο1998-99
Είναι εθελοντής αιμοδότης από το 1991 στο Φιλανθρωπικό σύλλογο «Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη» και μέλος του αθλητικού σωματείου « Γυμναστικός Σύλλογος Μυκόνου» από το 1996. Επίσης είναι Γραμματέας στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή.
 
 
«Μετά από πρόσκληση του Κωνσταντίνου Κουκά αποφάσισα να συμμετέχω γιατί θεωρώ ότι μπορώ και εγώ μαζί με  τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν τον συνδυασμό να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και στην βελτίωση της εικόνας της Μυκόνου».
 
 
ΜΑΤΣΑΡΙΔΟΥ - ΣΥΡΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
 
 
 
«Αισθάνομαι υπεύθυνη για το μέλλον του νησιού μας, το οποίο δεν ανήκει μόνο σε εμάς»
 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 κόρη της Μυκονιάτισσας Χρυσούλας Καρακάνη και του Χαράλαμπου Ματσαρίδη. Πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Αισθητικής Θεσσαλονίκης.
Παντρεμένη απο το 2003  με το Μανούσο Θ. Συριανό, που είναι ιδιoκτήτης του Motor Power Team. Από το το γάμο τους απέκτησαν ένα κοριτσάκι τη Δέσποινα που είναι 9 ετών.
Επί σειρά ετών υπήρξε ιδιοκτήτρια ινστιτούτου Αισθητικής του FACE CONTROL στη Χώρα της Μυκόνου. Από το 2013 εργάζεται στην επιχείρηση του συζύγου της.
 
«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε απο τα μαθητικά μου χρόνια, όπου συμμετείχα ενεργά στα 5μελή και 15μελή Συμβούλια, στο Προεδρείο του Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια συμμετέχω ενεργά στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου. Αποφάσισα να συμμετέχω στην ομάδα του Κωνσταντίνου Κουκά και με τη «Πρωτοβουλία Δράσης» να αλλάξουμε τη Μύκονο, προκειμένου να αφήσουμε μια παράδοση και μια αξιόλογη κληρονομιά στα παιδιά μας».
 
 
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 
 
 
«Πιστεύω πως μόνο με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών μπορεί να βρεθεί μια λύση στα κοινά ζητήματα που άμεσα ή έμμεσα μας απασχολούν όλους»
 
Γεννημένος στη Μύκονο το 1978, γιός του Ηλία Ζουγανέλη και της Μαρσούλας το γένος Ζουγανέλη.
Είναι Αντιπρόεδρος στο Σωματείο των ταξί Μυκόνου και επαγγελματίας οδηγός ταξί. Ασχολείται και με ξυλουργικές εργασίες καθώς είναι το χόμπι του.
Είναι παντρεμένος από το 2014 με τη Φραντζέσκα Κουσαθανά.
Έχει μια κόρη την Μαρίνα 12 χρονών.
 
«Θεωρώ και αντιλαμβάνομαι πως μόνο με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών μπορεί να βρεθεί μια λύση και γι’ αυτό το λόγο θέλω να συμμετάσχω στο συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά γιατί πιστεύω στο όραμα του για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής».
 
 
Πατήστε στις παρακάτω εικόνες για να δείτε τις φωτογραφίες σε πλήρη προβολή
http://www.mykonosdaily.gr/new/903_oi-deka-protoi-ypopsifioi-tou-syndiasmou-protovoulia-drasis-tou-konstantinou-kouka#.U0G7PlvyaNE.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: