slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημοσκόπηση Αlco: Προβάδισμα της ΝΔ στην Κ. Μακεδονία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

dimoskopisi
Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, η ΝΔ προηγείται με 24,8% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 21%, η Χρυσή Αυγή με 9,6%
Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές, στην περιφέρεια τηςΚεντρικής Μακεδονίας, καταγράφει δημοσκόπηση του ειδησεογραφικού portal "NewPost.gr" σε συνεργασία με την GPO.
Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, η ΝΔ προηγείται με 24,8% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 21%, η Χρυσή Αυγή με 9,6%, το ΚΚΕ με 4,9% και το ΠΑΣΟΚ με 4,3%.
Προβάδισμα έχει η ΝΔ και στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, συγκεντρώνοντας ποσοστό 21,8% έναντι 18,2% του ΣΥΡΙΖΑ, 9,1% της Χρυσής Αυγής, 5,1% του ΚΚΕ και 4,1% του ΠΑΣΟΚ.
Σε ό,τι αφορά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, η έρευνα διαπιστώνει χαμηλό ενδιαφέρον από την πλευρά των πολιτών, αφού "πολύ" ενδιαφέρεται το 26,7%, "αρκετά" το 28,9%, "λίγο" το 18,1% και "καθόλου" το 25,7%.
Η έρευνα καταγράφει, επίσης, τα βασικότερα προβλήματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την "ανεργία" να είναι στην πρώτη θέση με ποσοστό 58,9%. Ακολουθούν το "οικονομικό/βοήθεια στους ασθενέστερους" με ποσοστό 42,2%, η "υγεία" με 13,6% και η κατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων με 9,6%.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το αλλο με τον τοτο το ξερεις ναξιε?

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί, με εξαίρεση το συνεπές στις θέσεις του ΚΚΕ, που όταν η Χώρα το 2010 βούλιαζε έπαιζαν αντεθνικά παιχνίδια μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους αδιάφοροι για τη καταστροφή της Ελλάδας, σήμερα τρίβουν τα χέρια τους που το πετυχαίνουν. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι του 3%, ,όπως και οι ΝεοΔημοκράτες του 32 % έπαιξαν τα επικίνδυνα παιχνίδια τους εις βάρος της Χώρας και οι δικοί τους ψηφοφόροι τους αμείβουν, φαίνεται για τον ….πατριωτισμό τους. Αυτοί μεν από κομματικό φιλότιμο και δικαίωμα τους. Οι άλλοι του ΠΑΣΟΚ που την κοπάνισαν δεξιά και αριστερά δεν έχουν ούτε κομματικό (αυτό ας μη το έχουν) αλλά κυρίως ούτε πατριωτικό φιλότιμο; Μετά από 4 χρόνια δεν έχουν ακόμη καταλάβει που βρισκόταν η Ελλάδα και που θα είχε φθάσει αν τότε το ΠΑΣΟΚ έπαιζε τα ίδια με τους άλλους αντεθνικά παιχνίδια για να κρατήσει τα ποσοστά του; Ας διαβάσουν όλη τη συνέντευξη του αρμοδιότερου όλων Παν. Καρακούση που είναι σε άλλη ανάρτηση μήπως έστω και αργά καθυστερημένα καταλάβουν τι είχε συμβεί και τι άλλο καλλίτερο μπορούσε να γίνει τότε.
Διαβάστε εσείς οι πρώην ΠΑΣΟΚ την απάντηση του σε μια μόνο από τις πολλές ερωτήσεις που του έγιναν. Οι άλλοι δεν έχει αξία να τη διαβάσουν γιατί και να τους γδάρουν το κόμμα τους θα ψηφίσουν. Εννοώ αυτούς του παλιού 3% του ΣΥΡΙΖΑ και του παλιού 30 % της ΝΔ.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι θα μπορούσε να κάνει το ΠαΣοΚ; Μήπως προδόθηκε;
«Η Ιστορία κατά τη γνώμη μου θα καταγράψει ότι υπήρξε το μεγαλύτερο πολιτικό θύμα του τελευταίου μισού αιώνα κι ας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης λόγω της μακρόχρονης κυβερνητικής θητείας. Έσκασε η βόμβα στα χέρια του και ανέλαβε την τεράστια ευθύνη να σώσει τον χώρο της έκρηξης, όντας με διαλυμένα τα χέρια. Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής, αλλά εκείνη την κρίσιμη εποχή όλο το πολιτικό προσωπικό έπρεπε, γνωρίζοντας την κατάσταση, να βγει ενωμένο και να στηρίξει την εθνική υπόθεση επιβίωσης της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ στην Παπούα-Νέα Γουινέα βγαίνει η ΕΡΕ πρώτη και ακολουθεί η Ένωση Κέντρου κατά πόδας

Ανώνυμος είπε...

Προβάδισμα κατά πληροφορίας καταγράφεται και εντός του κτιρίου που στεγάζεται η Όχι Δημοκρατία (No Democracy) στη Λ. Συγγρού. Σε όλες τις άλλες περιοχές της Ελλάδος χάνει τα πασχάλια και τον μπούσουλα. Το τέλος των ψευτών έφθασε. Δυστυχώς τα ψέματα τελείωσαν. Έρχεται ο λογαριασμός.