slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 3,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας Δίνει γκάλοπ της κομματικής εφημερίδας των συντακτών

kalpi
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 3,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση της Public Issue.
Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για την...
«Εφημερίδα των Συντακτών», στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,5% έναντι 28% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθούν η Χρυση Αυγη με 10%, το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, το ΚΚΕ με 6,5%, οι Ανεξαρτητοι Ελληνες με 4,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3,5% και τα λοιπά κόμματα με 9,5%.
Στην ερώτηση ποια κυβέρνηση θεωρείται ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας, το 29% πιστεύει μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ το 26% μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -το 41% απαντά καμία από τις δύο.
Η δημοσκόπηση,πυ δημοσιεύεται την Τετάρτη δίνει στην πρόθεση ψήφου 31,5% στον ΣΥΡΙΖΑ, 28% στη Νέα Δημοκρατία, 10% στη Χρυσή Αυγή, 6,5% στο ΠΑΣΟΚ, 6,5% στο ΚΚΕ, 4,5% στους ΑΝΕΛ, 3,5% στη ΔΗΜΑΡ και 9,5% στα λοιπά κόμματα.
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, το 39% θεωρεί καταλληλότερο τον Αντώνη Σαμαρά, το 30% τον Αλέξη Τσίπρα και το 29% κανέναν από τους δύο.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ 8 και 13 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.005 ατόμων με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και δομημένο ερωτηματολόγιο. Το σφάλμα ορίζεται στο 3,2%

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσκοπηση εγινε πριν αποκαλυφθει οτι ο Τσιπρας εινα αθεος, και πριν ακομα ο μητσοτακης του ζητησει να του φερει ο Τσιπρας τα ενσημα του, ως εκ τουτου απο πληροφοριες μεσα στη συγγρου στην γιαφκα του no demacracy ,τα ποσοστα των κομματων εχουν ως εξης 70% ΝΔ, 69,5%ΠΑΣΟΚ, τα υπολοιπα κομματα δεν μπαινουν στη βουλη και ετσι δεν ανακοπτεται η πορεια της χωρας προς την ελευθερη μεταδοση του WI-FI παντου,ως εκ τουτου η Κωνσταντοπουλου δεν παιρνει το υπουργειο δικαιωσυνης και ετσι οι καρδιες οσων προδωσαν αυτον τον λαο πανε προσωρινα στην θεση τους

Ανώνυμος είπε...

Χαριτωμένος ο παραπάνω τύπος όσο χαριτωμένοι και οι άλλοι του μπλοκ. Όλοι εσείς του ψεύτικου δίπολου είστε για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί, με εξαίρεση το συνεπές στις θέσεις του ΚΚΕ, που όταν η Χώρα το 2010 βούλιαζε έπαιζαν αντεθνικά παιχνίδια μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους αδιάφοροι για τη καταστροφή της Ελλάδας, σήμερα τρίβουν τα χέρια τους που το πετυχαίνουν. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι του 3%, ,όπως και οι ΝεοΔημοκράτες του 32 % έπαιξαν τα επικίνδυνα παιχνίδια τους εις βάρος της Χώρας και οι δικοί τους ψηφοφόροι τους αμείβουν, φαίνεται για τον ….πατριωτισμό τους. Αυτοί μεν από κομματικό φιλότιμο και δικαίωμα τους. Οι άλλοι του ΠΑΣΟΚ που την κοπάνισαν δεξιά και αριστερά δεν έχουν ούτε κομματικό (αυτό ας μη το έχουν) αλλά κυρίως ούτε πατριωτικό φιλότιμο; Μετά από 4 χρόνια δεν έχουν ακόμη καταλάβει που βρισκόταν η Ελλάδα και που θα είχε φθάσει αν τότε το ΠΑΣΟΚ έπαιζε τα ίδια με τους άλλους αντεθνικά παιχνίδια για να κρατήσει τα ποσοστά του; Ας διαβάσουν όλη τη συνέντευξη του αρμοδιότερου όλων Παν. Καρακούση που είναι σε άλλη ανάρτηση μήπως έστω και αργά καθυστερημένα καταλάβουν τι είχε συμβεί και τι άλλο καλλίτερο μπορούσε να γίνει τότε.
Διαβάστε εσείς οι πρώην ΠΑΣΟΚ την απάντηση του σε μια μόνο από τις πολλές ερωτήσεις που του έγιναν. Οι άλλοι δεν έχει αξία να τη διαβάσουν γιατί και να τους γδάρουν το κόμμα τους θα ψηφίσουν. Εννοώ αυτούς του παλιού 3% του ΣΥΡΙΖΑ και του παλιού 30 % της ΝΔ.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι θα μπορούσε να κάνει το ΠαΣοΚ; Μήπως προδόθηκε;
«Η Ιστορία κατά τη γνώμη μου θα καταγράψει ότι υπήρξε το μεγαλύτερο πολιτικό θύμα του τελευταίου μισού αιώνα κι ας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης λόγω της μακρόχρονης κυβερνητικής θητείας. Έσκασε η βόμβα στα χέρια του και ανέλαβε την τεράστια ευθύνη να σώσει τον χώρο της έκρηξης, όντας με διαλυμένα τα χέρια. Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής, αλλά εκείνη την κρίσιμη εποχή όλο το πολιτικό προσωπικό έπρεπε, γνωρίζοντας την κατάσταση, να βγει ενωμένο και να στηρίξει την εθνική υπόθεση επιβίωσης της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Σε 4 μήνες η Όχι Δημοκρατία (No Democracy) θα είναι κάτω από το 10% και η μεγάλη δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα καταγράφει ίχνη σε ηλικίες κάτω από τα 60. Η τιμωρία που θα ακολουθήσει θα έπρεπε να απασχολεί τώρα όλους μας και όχι η μαντεία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που απασχολεί και εμένα είναι ότι ακόμη και αν ψηφιστεί το δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αποφύγουν με κάθε τρόπο να κυβερνήσουν για να γλυτώσουν τη κατάρρευση τους και την τιμωρία που θα ακολουθούσε. Ο πολύς κόσμος προβληματίζεται πάνω σε αυτό όπως και εγώ γιατί μόνο αν συγκυβερνήσουν, αφού οι μονοκομματικές τέλος, θα φανεί ο πάτος τους. Φοβάται λοιπόν ο κόσμος και δικαιολογημένα γιατί αν πειραματιστεί και τους ψηφίσει μαζί με τον πάτο του δίδυμου θα δει και το πραγματικό πάτο της Ελλάδας που ακόμη δεν έχουμε δει και δεν έχουμε φανταστεί. Αυτό μας απασχολεί και όχι η τιμωρία και το λιντσάρισμα τους που θα ακολουθούσε μετά την καταστροφή. Αν θέλανε πραγματικά να κυβερνήσουν και εμείς ήμασταν χαιρέκακοι τότε θα του ψηφίζαμε με τα δυο μας χέρια για να πάνε στις κρεμάλες και να τελειώνουμε με τους επικίνδυνους λαϊκιστές.

Ανώνυμος είπε...

τα λαικα δικαστηρια που ερχονται φιλε μου ειναι λαικη απαιτηση, πιστευω στην κριση και το ενστικτο ενος κατατρεγμενου και προδομενου λαου,ο λογαριασμος ερχεται και δυστυχως για εσας πρεπει να πληρωσετε ,ο ακης και ο χριστοφορακος δεν μπορουν πλεον να σας σωσουν ,το διδυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα κληθει απλως να εφαρμοσει τους νομους και το συνταγμα