slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ντροπή!!! η πόλη της Νάξου λεηλατήθηκε και κανείς αρμόδιος δεν ξέρει τίποτα. Τα δε Ναξιακά ΜΜΕ κοιμούνται τον ύπνο του δελτίου

ΝΑΞΙΑΚΑ ΜΜΕ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΔΗΜΟΣ .
 ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ . ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ 
Σχόλιο του blog : Είναι αλήθεια ότι η συμπεριφορά μερίδας των οπαδών της ΑΕΚ από την Αθήνα δημιούργησαν επεισόδια που δεν συνάδουν με την ιστορία του σωματείου και είναι εντελώς ξένα για το νησί μας.
Είναι γνωστά μέχρι τώρα δύο καταστήματα εστίασης που έφαγαν διάφορα είδη και στο τέλος αρνήθηκαν να πληρώσουν ενώ στις εκκλήσεις των καταστηματαρχών απαντούσαν με απειλές για καταστροφές και κίνδυνο της ζωής τους (χαρακίρια κ.λ.π.). Επίσης έκαναν καταστροφές σε παραλιακά καταστήματα και αφαίρεσαν είδη από περίπτερο (μπύρες και αναψυκτικά).

Τέλος στο γήπεδο λέγεται ότι μπήκαν τσάμπα, βοηθούμενοι μάλιστα από την αστυνομία, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα προκαλούσαν τους Ναξιώτες φιλάθλους με υβριστικά συνθήματα και ειχαν αντεγκλήσεις σε προσωπικό επίπεδο με κάποιους νεαρούς Ναξιώτες οι οποίοι βρήκαν το μπελά τους από αστυνομικούς στη λογική του "μην τους πειράζετε αυτούς γιατί είναι επικίνδυνοι"….Στην ιδια λογική και Ναξιώτες φίλαθλοι της ΑΕΚ που έκαναν προσπάθειες να αφήσουν στην ησυχία τους τα καλόπαιδα που δεν γυρνούσαν ουτε καν προς το γήπεδο να δουν ποδόσφαιρο αλλά το μυαλό τους  στη φασαρία.!!! Έλεος…..
ΣΣ.: Αξίζουν συγχαρητήρια στο σύνδεσμο φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας που έδειξαν έμπρακτα τη μεγάλη τους αγάπη για τον Πανναξιακό και το νησί. Εκτός όμως απο τις ηρωικές εμφανίσεις τους μέχρι σήμερα στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας πρέπει να τους αποδώσουμε τα εύσημα για το θάρρος τους να γράψουν για την άλλη πτυχή της συνάντησης με την ΑΕΚ, αυτή των καταστροφών και της εν γένει συμπεριφοράς των οπαδών της. Την ίδια ώρα μάλιστα που οι ρεπόρτες και δημοσιογράφοι της Νάξου ή blogers έδειξαν ότι έκλειναν τα μάτια. Ας διαψευσθούμε βρισκόμενοι εν αναμονή ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

re paidia ego eimoyn sto gipedo kai eida oti emeis oi naxiotes prokaloysame tous aektzides ekei ekei sthn g ethniki kai kati tetoia fonazane alla kai gia ta 2 ayta magazia ftaine apo tin malakia tous oi magazatores giati tous eixan proidopoiisei
o enas pire tis apodixeis kai pige sto gipedo na plirothei kai o allos na tous rixei xilo