slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άναψαν οι φανοί εμποδίων!!


Σε λίγες μέρες πραγματοποιείτε και με τη "βούλα" ένα ακόμα βήμα προς το πάγιο αίτημα της αερολέσχης μας όσον αφορά την νυχτερινή λειτουργία του αεροδρομίου μας.
Οι φανοί εμποδίων ήδη έχουν λειτουργήσει δοκιμαστικά και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε εντός ολίγων ημερών θα μας επισκεφθεί κλιμάκιο της ΥΠΑ για την παραλαβή του έργου.
Φυσικά αμέσως επόμενη κίνηση της ΥΠΑ θα είναι να ξεκινήσει τις διαδικασίες έκδοσης του κανονισμού ενόργανης προσέγγισης οι οποίες αναμένετε να ολοκληρωθούν τουλάχιστον μέχρι πριν...
το καλοκαίρι.
Να υπενθυμίσουμε πως η αερολέσχη μας και στελέχη του Βελέντζιου Ιδρύματος Πάρου ήταν αυτοί που καθοδήγησαν και συμβούλεψαν την παρούσα δημοτική αρχή να πιέσει την ΥΠΑ έτσι ώστε να τελειώσει ένα έργο το οποίο ναι μεν είχε ξεκινήσει αλλά για διάφορους λόγους το είχε θέσει σε αναμονή.
Η Αερολέσχη Νάξου, ο πρόεδρος Νίκος Κουτελιέρης, και στελέχη του Βελέντζιου Ιδρύματος θα συνεχίσουν να παρακολουθούν και να "σπρώχνουν" ότι ή όποιους χρειάζεται μέχρι τελικά και η Νάξος να αποκτήσει ΑΣΦΑΛΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΗΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ.
http://www.naxosaeroclub.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: