slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα απίστευτα ρεζιλίκια του Μιχάλη Λιάπη και η εκδίκηση του ...Ψωμιάδη


Κι όμως! Ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Ελλάδας συνελήφθη γιατί κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, χωρίς δίπλωμα και παραβίασε το stop!
Ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην βουλευτής της ΝΔ, πρώην υπουργός Μεταφορών, συνελήφθη σήμερα στην Λούτσα να...κυκλοφορεί εντελώς παράνομα! Τον σταμάτησαν άνδρες της ΔΙΑΣ όταν παραβίασε stop. Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο - ένα πολυτελές τζιπ - ήταν δικό του αλλά οι κανονικές του πινακίδες έχουν κατατεθεί και στη θέση τους έχουν μπει πλαστές με το ίδιο..... νούμερο.

Επίσης, ο πρώην υπουργός δεν διέθετε δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν και ανασφάλιστο. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν στην σύλληψη του πρώην υπουργού...


Τελικά, ο κ. Λιάπης προσκόμισε το δίπλωμα και την ταυτότητά του αλλά κρατείται και στις 18.00 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης και ανασφάλιστου οχήματος. Επίσης του επιβλήθηκε 500 ευρώ πρόστιμο.


Αξίζει μάλιστα να θυμίσουμε ότι ήταν ο κ. Λιάπης που ως υπουργός Μεταφορών το 2007 είχε δώσει εντολή στην τροχαία να επιδώσει κλήση στον τότε Νομάρχη Π. Ψωμιάδη διότι είχε δει κάποιες φωτογραφίες του στις οποίες οδηγούσε μηχανή χωρίς να φοράει κράνος!


NEW: Τι λέει ο Λιάπης για τη σύλληψή του - Του έβαλαν χειροπέδες (φωτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: