slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νάξαθλον-Τρίαθλον 2013

Λιγότερο από 5 ημέρες απομένουν μέχρι την άφιξη και συμμετοχή των Ελλήνων και ξένων αθλητών τριάθλου στο 6ο Ετήσιο Νάξαθλον, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου, 2013 στη Νάξο με ώρα εκκίνησης 16:00. Στον αγώνα Νάξαθλον-Τρίαθλον, οι αθλητές θα καλύψουν τις αποστάσεις: κολύμβηση 1,5χλμ., σε ανοιχτή θάλασσα, ποδηλασία 40χλμ., σε ασφάλτινη διαδρομή Χώρα – Φιλώτι με επιστροφή και τρέξιμο 10χλμ., σε ασφάλτινη διαδρομή προς Εγγαρές με επιστροφή.
Ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές , που αναμένεται να είναι πάνω από 100, θα αγωνιστούν ο Γιώργος Αλυφαντής εξαίρετος Πανελλήνιος αθλητής τριάθλου με συμμετοχές σε διεθνή αγώνες, ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου 5 φορές πρωταθλητής του Νάξαθλον , ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος νικητής του Νάξαθλον 2012 και ο Γρηγόρης Σουβάτζογλου νικητής του φετινού Xterra τριάθλου στην Ελλάδα. Από την πλευρά των....
γυναικών θα αγωνιστεί και η πρωταθλήτρια Μαρία Κασιμάκη η οποία κατέχει τον 3ο καλύτερο χρόνο Ironman τριάθλου στη Ελλάδα και η πρωταθλήτρια Έλενα Κλαπανάρα, η οποία έχει προκριθεί στο Xterra τριάθλου για το 2014 στη Χαβάη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: