slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μόνο στην…. Ελλάδα: Τιμοκατάλογος χωρίς …τιμές!

«Σαφάρι» έχει ξεκινήσει το ΣΔΟΕ για να εντοπίσει καταστηματάρχες που συστηματικά δεν κόβουν αποδείξεις στους πελάτες. Κομμωτήρια, νυχτερινά κέντρα υδραυλικοί οικοδόμοι είναι στο στόχαστρο των ελέγχων.
Η μεγάλη φοροδιαφυγή όμως γίνεται στις υπηρεσίες κατ’ οίκον όπου ο κομμωτής επισκέπτεται τον ή την πελάτισσα και παίρνει μαύρο χρήμα.
Σε κομμωτήριο όπου το κούρεμα κάνει μόλις 5 ευρώ εκτός από την αραχνιασμένη μηχανή του ταμείου όπου μέσα η κάμερα του STAR εντόπισε κουμπιά μπαταρίες και ότι άλλο βάλει ο νου σας εκτός από χρήματα, ενώ ο ιδιοκτήτης έδειξε στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα έναν τιμοκατάλογο χωρίς ...

τιμές



Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου κομμωτηρίου είχε στήσει μάλιστα σε να κρυμμένο υπόγειο και ένα κατάστημα πώλησης κινητών !!!

Οι έλεγχοι συνεχίζονται και στα νυχτερινά κέντρα εκεί όπου κάποιοι ξεχνούν να δώσουν απόδειξη εδικά όταν ο πελάτης μπορεί να έχει πιει λιγάκι παραπάνω!

Μάλιστα το ΣΔΟΕ κάνει έρευνα σε τιμολόγια και δελτία αποστολής για τις σαμπάνιες των 45 λίτρων που έρεαν σαν νεράκι σε κλαμπ της Μυκόνου για να δουν αν ήταν όντως νεράκι ή απλά μπόμπες που προώθησε κύκλωμα με χασούρα για πελάτη αλλά και σε φπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: