slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σκληρή απάντηση Π. Μαράκη για όσα ανέφερε ο Υπεύθυνο Ακαδημίας ΝΕΟΣ ΑCF ΣΥΡΟΥ


Αφορμή, τα όσα ανέφερε ο κ. Βαμβακούσης σε ανακοίνωση του, που καταφερόταν ενάντια στους διοργανωτές του 8ου Πανκυκλαδικού τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που έγινε τον περασμένο μήνα στη Νάξο (συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μαράκη) και ενάντια στον κ. Γιάννη Ζαχαρίου.
Διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Πέτρου Μαράκη:
Επιστολή απάντηση προς τον κυρ. Βαμβακούση Ιωάννη Υπεύθυνο Ακαδημίας ΝΕΟΣ ΑCF ΣΥΡΟΥ.


Κύριε Βαμβακούση δεν είχα σκοπό να απαντήσω στην επιστολή σας με θέμα:»Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο»,γιατί στην ουσία είναι κάτι που αφορά εσάς προσωπικά και τον κο Ζαχαρίου Ιωαν. , όμως επειδή σε μερικά ερωτήματα εμπλέκεται το όνομά μου είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω περισσότερο για το φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων, ο οποίος πρέπει να μάθει και την άλλE7 άποψη για να βγάλει τα συμπεράσματά του,παρά να πείσω εσάς για κάποια πράγματα τα οποία τα συζητήσαμε και κατ” ιδίαν κατά την παραμονή σας στη Νάξο.


Καταρχήν λέτε ότι τα χρήματα των ομάδων και ειδικότερα οι προκαταβολές κατέληγαν στα χέρια μου.Αυτό είναι ψέμα και αποδεικνύεται περίτρανα από τα παρακάτω:


1ον. όπως έγραφε η προκύρηξη του Πρωταθλήματος οι πρ= Fκαταβολές των ομάδων έμπαιναν σε λογαριασμό της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου απ” όπου χρήματα μπορούσε να σηκώσει μόνο ο Πρόεδρος και αυτός όχι μόνος του,αλλά παρουσία του γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων και


2ον. οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών ξόφλησαν τους λογαριασμούς τους (την τελευταία ημέρα του Τουρνουά αντί την πρώτη όπως γινόταν 7 χρόνια,που συμμE5τείχαμε σαν Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ στο ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ),πληρώνοντας όλοι τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και όχι εμένα ή άλλο μέλος της Επιτροπής.Τους υπεύθυνους των Ακαδημιών που συμμετείχαν στο τουρνουά τους γνωρίζουμε όλοι οπότε όποιος αμφιβάλλει γι” αυτό μπορεί να τους ρωτήσει!


Ακόμα λέτε ότι μας αποκαλέσατε αποτυχημένους και είχαμε τα κεφάλια σκυμECένα και πάλι δε λέτε την αλήθεια κ. Βαμβακούση,γιατί όταν είπατε ότι το Τουρνουά είναι αποτυχημένο σας απάντησα ότι αυτή είναι η άποψή σας και ότι για μένα το τουρνουά μπορεί να είχε κάποια προβλήματα (όπως σ” όλα τα Πανκυκλαδικά Τουρνουά μέχρι τώρα,αλλά κανένας δεν έδωσε την έκταση που δώσατε εσείς),αλλά συνολικά κρίνεται πετυχημένο βλέποντας τα χαμόγελα των πρωταγω νιστών(παιδιών) κατά την Τελετή Λήξης,για τους οποίους άλλωστε γίνεται αυτή η «γιορτή» ,όπως εμείς θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο. Άποψη την οποία δεν είχα μόνο εγώ,αλλά και οι υπόλοιπες 9 ακαδημίες που συμμετείχαν στο τουρνουά με τη συμμετοχή τους στην Τελετή Λήξης του τουρνουά ή με ευχαριστήριες και συγχαρητήριες επιστολές στον ηλεκτρονικό τύπο μετά το τουρνουά.


Εν τέλει κ. Βαμβακούση για μην κουράζουμε τον κόσμο διοργανωτής του 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ήταν ο Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ και υπεύθυνος είχα οριστεί εγώ.Εγώ αποφάσισα να απευθυνθώ στον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων για την διαμονή των ομάδων,γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είναι πιο έμπειρος από εμένα για να λύσει αυτό το πρόβλημα και να με βοηθ ήσει να πάρω την πιο χαμηλή τιμή που έχει δωθεί μέχρι τώρα στα Πανκυκλαδικά Τουρνουά.Εγώ αποφάσισα να συνεργαστούμε με το συγκεκριμένο catering, γιατί η ιστορία του στη Νάξο στο χώρο του catering σε αυτό με παρέπεμπτε(μπορεί να ρωτήσει ο καθένας και να μάθει).


Ελπίζω ο «υγιής» φίλαθλος κυκλαδίτης να διαβάσει την επιστολή και να βγάλει τα συμπεράσματά του,είμαστε μια Ακαδημία (Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ)με 13 χρόνια παρουσία στις Κυκλάδες,συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων,συμμετοχή σε πολλά τουρνουά ανά την Ελλάδα (Λουτράκι-Πάτρα-Σοφικό Κορίνθου-Αράχωβα-Αθήνα)και δεν έχουμε δώσει (και πολύ περισσότερο προσωπικά εγώ ο ίδιος)το δικαίωμα ποτέ και σε κανένα να μας πει αποτυχημένους ή οτιδήποτε άλλο υπονοείται κ. Βαμβακούση.Βε= 2αίως και μπορείτε να έχετε τη γνώμη σας,αλλά “οταν βγαίνετε στον ηλεκτρονικό ή έντυπο τύπο και λέτε πράγματα για τους άλλους καλό είναι πρώτα να τα σκέφτεστε λίγο.


ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: