slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μήνυμα ενότητας από Κουκά στη Μύκονο

Μήνυμα ενότητας και στήριξης της νέας δημαρχεύουσας Ειρήνης Γρυπάρη απευθύνει ο περιφερειακός σύμβουλος Μυκόνου και αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου Κωνσταντίνος Κουκάς.
Σε μια εποχή δραματικών εξελίξεων και σαρωτικών αλλαγών στα διοικητικά του Δήμου Μυκόνου, ο κ. Κουκάς καλεί όλες τις δημοτικές παρατάξεις, αλλά και την Περιφέρεια να σταθούν σύμμαχοι και αρωγοί στη δύσκολης προσπάθεια που κάνει η κ. Γρυπάρη να κρατήσει το Δήμο όρθιο.
Κατά την παρέμβασή του στην πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο υπό τον.....
αντιπεριφερειάρχη Τζώρτζη Μακρυωνίτη, ο κ. Κουκάς υπογράμμισε την ανάγκη  της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ενώ κάλεσε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τους υπαλλήλους του Δήμου Μυκόνου να σταθούν άμεσα στο πλευρό της δημαρχεύουσας κας Γρυπάρη στην προώθηση λύσεων.
Ο κ. Κουκάς τόνισε ότι η χρονική συγκυρία απαιτεί μια συνεκτική και ισχυρή  πολιτική βούληση από όλες τις παρατάξεις προς όφελος του νησιού και ζήτησε με την σειρά του από τον κ. Μακρυωνίτη, σε αυτή την κρίσιμη καμπή, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πέρα από ελεγκτικός μηχανισμός να λειτουργήσει πρωτίστως ως σύμμαχος του Δήμου Μυκόνου, με έμφαση τα ζητήματα απορρόφησης του ΕΣΠΑ.
Επίσης, συντάχθηκε και πλήρως και επικρότησε την πρόταση του κ. Μακρυωνίτη για άμεση περιφρούρηση του ΧΥΤΑ και επιχωμάτωση των απορριμμάτων που έχουν εναποτεθεί ανεξέλεγκτα δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: