slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Σίφνο η Αικ.Μονογυιού

Επίσκεψη στο νησί της Σίφνου πραγματοποίησε πολιτευτής της Ν.Δ στο Νομό Κυκλάδων και σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκόνου, Αικατερίνη Μονογυιού.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 12 Ιούνιου, η κα Μονογυίου μαζί με τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Χριστιάννα Καλογήρου, συμμετείχε στη σύσκεψη εργασίας του Δήμου Σίφνου η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβούλία του Δημάρχου, Ανδρέα Μπαμπούνη, με θέματα συζήτησης τόσο την ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου Σίφνου, όσο και τη δημιουργία Μονάδων Αφαλάτωσης Θαλασσίου Νερού.


Εν συνεχεία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αναφέρθηκαν στην έλλειψη ιατρών και στα σημαντικά ακτοπλοϊκά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί τόσο στη σύνδεση του με τον Πειραιά, όσο και στη σύνδεσή του με τα υπόλοιπα νησιά.

Η κα Μονογυίου δήλωσε πως θα σταθεί δίπλα στους Δημότες της Σίφνου και θα μεριμνήσει για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Εν συνεχεία, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας Χρυσοπηγής που πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Σίφνου.

Συγκεκριμένα η κα Μονογυίου το πρωί της Πέμπτης 13/6 παρέστη στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Απολλωνία, η οποία ετελέσθη προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ, συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Καισσαριανής κ. Δανιήλ, Κοζάνης κ. Παύλου, Ιερισσού κ. Θεοκλήτου και Σύρου και Σίφνου κ. Δωροθέου Β΄. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Παναγίας Χρυσοπηγής και παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: