slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στις Κυκλάδες


Αποκαλυπτική συνέντευξη, του πολιτευτή Κυκλάδων Γιώργου Βακόνδιου, σε ραδιόφωνο της Νάξου. Σειρά από συνεντεύξεις ζητήθηκαν από αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης από τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Κυκλάδων Γιώργο Βακόνδιο για το θέμα που προέκυψε με την ΕΡΤ. Ο λόγος είναι ότι ο Γιώργος Βακόνδιος έχει μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεδομένου ότι διευθύνει την παλαιότερη διαφημιστική εταιρία στην Ελλάδα που είναι μέλος πολυεθνικού δικτύου. 
Επιπλέον μιλώντας και στην ραδιοφωνική εκπομπή της....
Πόπης Αλιμπέρτη και αφού κατέθεσε τις απόψεις του για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και της ΕΡΤ έκανε και μια αποκάλυψη. Ερωτώμενος από τη δημοσιογράφο, αποκάλυψε ότι μεγάλη εταιρία κρουαζιέρας με την οποία συνεργάζεται, έχει ήδη εντάξει τρία νησιά των Κυκλάδων στα προγράμματα κρουαζιέρας το 2014. Εξήγησε ότι τα συγκεκριμένα νησιά μέχρι φέτος δεν είχαν ενταχθεί ποτέ στα προγράμματα της συγκεκριμένης εταιρίας, ότι πρόκειται για νέους προορισμούς πέραν των γνωστών προσεγγίσεων στα κοσμοπολίτικα νησιά, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει τους συγκεκριμένους προορισμούς επικαλούμενος επαγγελματικό και επιχειρηματικό απόρρητο. Δεσμεύθηκε όμως να το κάνει μόλις τα προγράμματα ανακοινωθούν στη διεθνή αγορά.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να φορατε και παντελονια με λαστιχο για να κατεβαινουν και πιο ευκολα ,ετσι μπορει να ελθουν ακομα περισσοτεροι τουριστες ,αναπτυξτε και τον σεξοτουρισμο για να ελθουν ακομα περισσοτεροι ανωμαλοι και να κονομησετε κανενα δολαριακι παραπανω