slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπακογιάννη:Ο Σαμαράς πρέπει να παραμείνει πρωθυπουργός, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση

Με πρόταση βόμβα και αποκαλύψεις επανέρχεται η Ντόρα: Να γίνουν αντιπρόεδροι Βενιζέλος και Κουβέλης
«Δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση, ο Σαμαράς πρέπει να παραμείνει πρωθυπουργός, ο Τσίπρας ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κυβερνήσει» σημείωσε σε συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η Βουλευτίνα Επικρατείας της Ν.Δ. κατέθεσε πρόταση βόμβα κατά την οποία εκτιμά ότι για να συνεχίσει το .....
βηματισμό της η κυβέρνηση θα πρέπει ο κ. Κουβέλης και ο κ. Βενιζέλος να αναλάβουν ρόλους αντιπρόεδρων στην συγκυβέρνηση, ενώ αποκάλυψε και μεγάλο μέρος του παρασκηνίου όταν έγινε η επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία.

«Το ενδεχόμενο των εκλογών δεν θα προσφέρει καμία διέξοδο. Αντίθετα, θα επιδεινώσει μια ήδη προβληματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις εκλογές και υπογράμμισε σχετικά με το αν η ίδια στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά: «Δεν υποστήριξα τον κ. Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός; Δεν ήταν εύκολο για μένα, αλλά ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Δεν υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση στην Ελλάδα σήμερα. Ας μην έχουμε αυταπάτες. Ούτε ο κ. Τσίπρας μπορεί να κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Νομίζω ότι δεν το θέλει κιόλας, αλλά εν πάση περιπτώσει, αυτό είναι δικό του θέμα.
Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι να συνεχίσει ο κ. Σαμαράς να είναι πρωθυπουργός, να έχει δύο αντιπροέδρους και να είναι η κυβέρνηση μία γροθιά».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: