slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και όμως αυτός ο Άθεος θέλει να κυβέρνηση την Ελλάδα. Θα του επιτρέψετε;


Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Μικροπολιτικός" των "Νέων", ο Αλέξης Τσίπρας, που την προσεχή Κυριακή "βαφτίζει" (μη φανταστειτε σε εκκλησια κι ετσι... μια υπευθυνη δηλωση θα κανει και αυτο το λεει βαφτιση...) τον γιό του, αποφάσισε να τον ονομάσει...

Ορφέα-Ερνέστο, με σαφή αναφορά στο μικρό όνομα του μεγάλου επαναστάτη Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα!

Η τελετή ονοματοδότησης, και όχι βάφτιση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο δημαρχείο της Αίγινας, όπου και αναμένεται να δώσουν το παρών πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ δεν είναι παντρεμένοι, αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 6/18/2013 10:31:00 π.μ.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

η ελλαδα του τσιπρα............
μια κοινωνια καταναλωτικων ζωων

Ανώνυμος είπε...

Εσεις συνεχιστε να παιρνετε ληγμενα. Λες και ο Σαμαρας ο ειναι ευλαβής χριστιανος (οπως και ο Μεσσηνιος Καρατζαφερης). Πολυ θρησκευομενοι ρε παιδι μου.....

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως βεβαίως δικαίωμα του.
Δικαίωμα μας όμως να μην τον ψηφίσουμε επίσης.

Εκτός αν όλοι αυτοί οι φανατικοί (γιατί περί αυτού πρόκειται) γεννήθηκαν σε κάποια άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα..

Να πάνε να ζητήσουν την ψήφο του λαού εκεί τότε.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ του μπλοκ έχεις το Θεό σου;; Μα τέτοιος παιδοβούβαλος που είσουνα χώρεσες σε κολυμπήθρα;; Άσε που αν κατούραγες θα πλημμύριζε η εκκλησία. Προτιμότερος ο δήθεν άθεος Τσίπρας από τους θεομπαίχτες του ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!! Ουστ να χαθείτε καμουφλαρισμένοι Χρυσαυγήτες.

Ανώνυμος είπε...

Ας το έβγαζε Ερνέστο Βαλβέρδε τουλάχιστον.
Τι φταίνε τα καημένα παιδάκια για τους μαλ.... γονείς τους . Να τρέχουν με δικαστικές αποφάσεις να αλλάξουν τα ονόματα τους όταν μεγαλώσουν!!

Και το μέγιστο καραγκιοζιλίκι, είναι ότι κοτσάρει και το αρχαιοελληνικό Ορφέας για να διπλαρώσει και ψηφαλάκια από την άλλη μπάντα..

Γιατί δεν το ονομάζει 114 ή κάτι τέτοιο ή Alexis Tsipras Junior ή II όπως κάνουν οι Αμερικάνοι;

Το ίδιο γελοίο είναι.

Ανώνυμος είπε...

με σοκαρατε ρε παιδιά πω πω ο αθεος!!! ενω ας πουμε οι παραδοσιακοι μεγαλοι ηγετες από το κωνσταντινος το πολύ πολυ να το πανε στο Κωστάκης το μοσχοαναθρεμένο τους ή από Γεώργιος Γιωργάκης. Εχετε δίκιο! Μπράβο Νάξιε απέδειξες για άλλη μια φορά το υψηλό σου επίπεδο!!

Ανώνυμος είπε...

άσε που αν επικρατήσει η αριστερή φιλοσοφία θα πέσει και ανεργία στον εκκλησιαστικό κλάδο αλλά βέβαια αφου ο τουρισμός ανεβαίνει θα μπορούν οι ρασοφόροι να αποροφηθουν σε αυτόν τον τομέα αποτελώντας σίγουρη τουριστική ατραξιον στα λιμάνια των νησιών να υποδεχονται τους τουρίστες και να τους ευλογούν και να πουλανε κομποσκοινια κτλ