slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Πολιτευτής Κυκλάδων των Αεροψεκασμενων καταγγέλλει ότι τον αγνοούν



ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ:
Όπως όλοι γνωρίζετε, είχε προγραμματιστεί επίσκεψη του Προέδρου των ΑΝΕΛΛ , μαζί με τον κ.Κουϊκ, στη Σίφνο ,για τον εορτασμό της Παναγίας.
Η επίσκεψη αυτή , λόγω των γεγονότων της ΕΡΤ, ανεβλήθη, εδόθη δε εντολή, όπως έμαθα αργότερα, να εκπροσωπηθεί το Κίνημα από τους Πολιτευτές Κυκλάδων!!!
Σας πληροφορώ , ότι κανείς δε με ειδοποίησε, όντας εδώ και ένα χρόνο , ο ....
μοναδικός πολιτευτής Κυκλάδων ( εσκεμμένα???), αλλά ειδοποιήθηκαν ένας Πολιτευτής της Β΄Αθηνών που έχει εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει εκλογική περιφέρεια και να πολιτευθεί στις Κυκλάδες, και ένα μέλος του κινήματος, που εν δυνάμει θα μπορούσε να είναι σε επικείμενες εκλογές , υποψήφιος στις Κυκλάδες.
Μετά από όλα αυτά , περιμένω εξηγήσεις από τους υπεύθυνους αυτής της κίνησης και θα καταγγέλλω συνεχώς την αμεροληψία, την αχαριστία και την εμπάθεια με την οποία κάποιοι εκμεταλεύονται τις οδηγίες του Προέδρου!!!!

1 σχόλιο:

captain giannis είπε...

Μαλον απο το υφος της σελιδας σας ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ειστε.Δεν εχει σημασία τι πιστεύετε αλλά να μάθετε οτι αυτό δεν λέγεται δημοκρατία εκτός κι αν υπηρετείτε συμφέροντα τύπου "μπουμπούκου". Καλά σας νύχτα