slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα νησιά των Κυκλάδων έκλεψαν για ακόμα μια φορά την παράσταση

Τα νησιά των Κυκλάδων έκλεψαν για ακόμα μια φορά την παράσταση, καθώς βρέθηκαν στη λίστα της ιταλικής Vogue με τους κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς στον κόσμο.
Σέριφος, Φολέγανδρος και Θηρασιά προτείνονται στο άρθεο ως ιδανικοί προορισμοί για διακοπές.
Τη λίστα ολοκληρώνουν νησιά, όπως η Σαρδηνία, η Στρόμπολη, η Πόντζα (Ιταλία), η...... Σαμάνα (Δομινικανή Δημοκρατία), το Lofoten (Νορβηγία), η Νήσος των Καγκουρό (Αυστραλία), η Λανθαρότε (Ισπανία), το Καμπομόρο και το Πόρτο Βέκιο της Κορσικής, η Σαλίνα και το Βουλκάνο στο αρχιπέλαγος των Αιολίδων (Ιταλία) και αρκετά της μακρινής Πολυνησίας. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΤΗΣ


Αγαπητοί κύριοι/ές με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να προφυλάξω από μια επικείμενη απάτη έναντι των επιχειρήσεων και του Ελληνικού κράτους. Η καταγγελία αφορά την εταιρεία με την επωνυμία ~ΚΛΙΛ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ~ που εδρεύει επί της οδού εθνικής αντίστασης 176 στο νομό Ηρακλείου Κρήτης (1ός όροφος πρώην γραφεία Τ.Ε.Β.Ε ) με τηλέφωνα επικοινωνίας 700 700 2088, 2810 222988 συμφερόντων του κυρίου Χατζηνικήτα Ιωάννη με τηλέφωνο επικοινωνίας 6946347134.
Η εν λόγω εταιρεία παρέχει υπηρεσίες διαφήμισης σε ηλεκτρονικούς και μη καταλόγους με την επωνυμία ‘ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ’ H σύναξη συνεργασίας με την συγκεκριμένη εταιρεία γίνεται πρωτίστως από πωλητές της εταιρείας οι οποίοι όντας στην δίνη της παρούσας οικονομικής κρίσης δέχονται να προβούν και οι ίδιοι ακολουθώντας βέβαια εντολές της ιδιοκτησίας της εταιρείας σε παράνομες ενέργειες όπως:
1 Έκδοση απλής απόδειξης αντί διάτρητης όπως ορίζει ο νόμος.
2 Έκδοση απόδειξης σε στοιχεία Επωνυμίας ανακριβή και τελείως άσχετα ως προς την πραγματικά χρήματο-λήπτρια εταιρεία.
3 Μη χρέωση Φ.Π.Α του πελάτη δήθεν προς οικονομικό συμφέρον αμφότερων.

Η παρούσα εταιρεία με όλα όσα έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου δεν έχει κόψει ποτέ η σχεδόν ποτέ γνήσιο παραστατικό. Πέραν των εργαζομένων πολλαπλοί επαγγελματίες από όλους τους τομείς των Τουριστικών επαγγελμάτων (εστιάτορες ,ξενοδόχοι, καφετεριούχοι , επιχειρήσεις ενοικίασης καταλυμάτων ( ενοικιαζόμενα δωμάτια) , και γενικά μια μεγάλη γκάμα επαγγελματιών του Τουριστικού χώρου, έχουν πέσει θύματα του εν λόγω επιχειρηματία αφού με κάλυψη τις δήθεν άρτιες διαφημιστικές του υπηρεσίες τάζει «λαγούς με πετραχήλια » για δήθεν προσεγμένη και διακεκριμένη προβολή σε on line αλλά και έντυπους οδηγούς προβολής επιχειρήσεων. Με πρόσχημα λοιπόν, τις άρτιες παρεχόμενες υπηρεσίες προβολής εξασφαλίζουν από τους σκληρά εργαζόμενους αλλά ανυποψίαστους επιχειρηματίες που αγωνιούν για την πορεία των δραστηριοτήτων τους μια παχυλή προκαταβολή που όπως προαναφέρθηκε στην παρούσα επιστολή δεν συνοδεύετε ΠΟΤΕ από τα νόμιμα παραστατικά .Μόλις λοιπόν εξασφαλιστεί η είσπραξη κάποιας διόλου ευκαταφρόνητης προκαταβολής αρχίζει ο δεύτερος γύρος της απάτης καθώς ποτέ καμία επιχείρηση δεν προβάλετε στους οδηγούς για τους οποίου πλήρωσε. το προπέτασμα καπνού για δήθεν πραγματική επιχειρηματική δραστηριότητα του εν λόγω κυρίου η απλά για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα κερδίζοντας απλά χρόνο έναντι των θυμάτων του.
Ο τρόπος δράσης του κυρίου Χατζηνικήτα είναι να κινείται με μια πολυμελή ομάδα πωλητών συνήθως 10 με 12 και να οργώνει τα Ελληνικά νησιά μαζί με 2 εταιρικά αυτοκίνητα της εταιρείας μάρκας FIAT PUNTO και του αυτοκινήτου πιθανός του ιδίου μάρκας Mercedes προσφέροντας τις δήθεν υπηρεσίες του σε τιμές 4 και πλέον κατηγοριών ανά καταχώρηση, πχ 35€, 70€, 200€, 450€, ΚΑΙ ΕΦΤΑΝΕ ΕΩΣ 1000€ ???????? ΑΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ όλα αυτά πλέον Φ.Π.Α και άλλων χρεώσεων και φυσικά με ψεύτικα – ανακριβή παραστατικά.
Το δρομολόγιο του κυρίου αυτού είμαι σε θέση να γνωρίζω πώς έχει ως εξής: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΜΟΡΓΟ, ΑΠΟ 20 Ή 21 ΕΩΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΟ, ΑΠΟ 25 Ή 26 ΕΩΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΡΟ, ΑΠΟ 29 Ή 30 ΕΩΣ 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΗΝΟ, ΑΠΟ 05 Ή 06 ΕΩΣ 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΕΑ, ΑΠΟ 08 Ή 09 ΕΩΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΥΘΝΟ, ΑΠΟ 11 Ή 12 ΕΩΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΗΛΟ, ΑΠΟ 16 Ή 17 ΕΩΣ 22 ΣΙΦΝΟ, ΑΠΟ 22 Ή 23 ΕΩΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ, ΑΠΟ 25 Ή 26 ΕΩΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΙΟΣ, ΑΠΟ 28 Ή 29 ΕΩΣ 30 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΑΠΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ή 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦη ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ. Είναι πού πιθανόν βέβαια κατόπιν καταγγελιών το προαναφερόμενο δρομολόγιο να έχει αλλάξει. Για προφανής λόγους κάθε προορισμός και «ταξίδι» κρατάει το πολύ 3 με 4 ημέρες και κατανέμετε σχεδόν σε όλους τους βαριά τουριστικούς προορισμούς(ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΝΑΞΟ, ΠΑΡΟ, ΑΜΟΡΓΟ, ΣΥΡΟ, ΤΗΝΟ,ΚΕΑ,ΚΥΘΝΟ,ΜΗΛΟ,ΣΙΦΝΟ,ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ