slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΡΙΖΑ Νάξου κατά Λυκουρέντζου -


Με περισσό θράσος ο υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Αγνής Καλογερή σχετικά με την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας αφού παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες για την καλύτερη στελέχωση του ΕΚΑΒ μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πρέπει να λέμε και ευχαριστώ για ότι μας παρέχετε.Ενοχλημένος από τις κινητοποιήσεις προέτρεψε τους δημάρχους και τους μητροπολίτες να κοιτάξουν τα.......
καθήκοντά τους και να αφήσουν τις τοπικές κοινωνίες ήσυχες (!!!!!)
Οι μνημονιακές πολιτικές και οι δραματικές επιπτώσεις τους στην χρηματοδότηση και της Υγείας ,βαφτίζονται Διοικητικές συγχωνεύσεις . Άλλωστε «πρωτεύον» για την τρικομματική – τριτοκοσμική Κυβέρνηση είναι να βγουν τα νούμερα και όχι οι ζωές των ανθρώπων .

Από την άλλη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ρήγας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο σχετικά με το ΕΚΑΒ , ρωτώντας τον αν προτίθεται να στελεχώσει τις υπηρεσίες του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου .

Να υπενθυμίσουμε στον κ. Ρήγα , που σημειωτέον στηρίζει με την ψήφο του την κυβέρνηση και τον κ. . Λυκουρέντζο , ότι τα νησιά κατοικούνται ΚΑΙ τον χειμώνα και ότι η συνεισφορά των προηγουμένων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ , που για δεκαετίες ο ίδιος υπηρέτησε, στις διακομιδές , ήταν :

Τα αλήστου μνήμης ιταλικά ελικόπτερα που «κοσμούν» τον βυθό του Αιγαίου συμπαρασύροντας στο θάνατο πιλότους ,γιατρούς και ασθενείς .

Καθώς και οι προκλητικά χρηματοδοτούμενες «ψαρόβαρκες» που συνεχίζουν σκανδαλωδώς να «εκτελούν» μεταφορές ασθενών .

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε ;





ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ NAΞΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: