slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανναξιακός: Ενδιαφέρον από μεγαλοεπενδυτή .

Στις 9 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές του Πανναξιακού Α.Ο. , όπου ο κόσμος της Νάξου θα καλεστεί να εκλέξει το νέο Δ.Σ. που θα οδηγήσει την ομάδα στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, το παρασκήνιο   πριν τις εκλογές είναι πλούσιο με πολλά νέα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων, με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από πολλούς νέους επιχειρηματίες του νησιού, οι....
οποίοι θέλουν να αναλάβουν πόστα στην ομάδα και να στηρίξουν την προσπάθεια.
Ενδιαφέρων
Στην γενική συνέλευση της ομάδας είχαν τεθεί σκέψεις, που θα μπορούσαν να φέρουν λύση στα όποια οικονομικά προβλήματα απασχολούν τον Πανναξιακό.
Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι, ίσως ο Πανναξιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην επίλυση των οικονομικών δυσκολιών, καθώς μεγάλος Ναξιώτης επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείτε σε όλη την Ευρώπη, με τεράστια οικονομική επιφάνεια, συζητά με τους συνεργάτες του το ενδεχόμενο να επενδύσει στην ομάδα της Νάξου.
Όπως γίνεται αντιληπτό οι λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση των υποψηφιοτήτων θα παρουσιάσουν αρκετό ενδιαφέρων, κυρίως ως προς το γεγονός των νέων συμμετοχών στο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: