slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απειλούν δικαστές για να κλείσουν την υπόθεση δολοφονίας Καραμανλή


Σε πλήρη εξέλιξη ένα πολιτικό θρίλερ με ασύμμετρες προεκτάσεις εναντίον όσων εμπλέκονται

Από τη στιγμή που το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή βγήκε στη δημοσιότητα έχει αναπτυχθεί ένας τεράστιος κύκλος συζητήσεων σχετικά με το ποιος κρύβονταν από πίσω.
Η υπόθεση έφτασε στην Εισαγγελία Αθηνών ωστόσο το ....
παιχνίδι γύρω από την υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί περίεργες αντιδράσεις.

Μετά από κάποια περίεργα δημοσιεύματα δήθεν "διάψευσης" των γεγονότων, διέρεευσαν στον Τύπο, οχλήσεις προς τους εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση μέσω εξώδικων απειλών. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από ποια πλευρά και με ποιο κίνητρο, ωστόσο ο κύκλος που επιθυμούσε την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή μέσω σχεδίου δολοφονίας φαίνεται πως υφίσταται ακόμα, επιχειρώντας να μπλοκάρει τις έρευνες.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση δεν έχει "θαφτεί" ακόμα, με τις αποκαλύψεις να μην αποκλείονται σύντομα.

newsbomb.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο κύκλο μωρέ ψάχνετε να βρείτε εκτός ΝΔ για την πτώση Καραμανλή. Ο κύκλος ήταν ο ίδιος και τα κολλητά του στελέχη που βιαζόντουσαν να την κοπανήσουν πριν σκάσει η βόμβα που οι ίδιοι είχαν ανάψει στα χέρια τους. Τι σχέδιο δολοφονίας για να πέσει ο Καραμανλής ψάχνετε, αφού ήξεραν ότι τα είχε παρατήσει όλα και περίμενε με ανυπομονησία πότε θα γίνουν οι εκλογές να την αράξει στη Ραφήνα. Η Ρώσικη μαφία του σημερινού δικτάτορα Πούτιν και του ανθέλληνα Πατριάρχη Πασών των Ρωσιών που θέλει να βάλει στο χέρι το Αγιον Όρος βρισκόντουσαν πίσω από όλα αυτά τα σενάρια και στην υπόθεση Βατοπεδίου. Τι ψάχνετε τώρα για ήρωες τις γαρδούμπας και της μακαρονάδας; Αν δολοφονούσαν βρε άσχετοι τον Καραμανλή η ΝΔ θα έβγαινε στις εκλογές με πάνω από 50% και τα σχέδια τους θα πήγαιναν περίπατο.