slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Παρασκευή η συνάντηση του Τσίπρα την ουρά του

Αύριο, Παρασκευή, στη μία το μεσημέρι θα γίνει τελικά η συνάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και σύμφωνα με πηγές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα είναι εφ όλης της ύλης. Βασικό αντικείμενο της συνάντησης πάντως, θα είναι η πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι 'Ελληνες και απαιτεί 50 υπογραφές για να συζητηθεί στη Βουλή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος θα πάει προς τη Μόσχα για να ετοιμάσει τις συμφωνίες για τα δάνεια προς την Ελλάδα και τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων μαύρου χρυσού και θα πάρει την ευλογία από τον Πατριάρχη Πασών των Ρωσιών για καλό αγώνα. Ο Τσίπρας θα πάει προς τη Λατινική Αμερική για να ετοιμάσει τις συμφωνίες χρηματοδότησης και λαϊκοποίησης των ελληνικών τραπεζών κατά το δικό τους πετυχημένο πρότυπο, στη Βενεζουέλα για συνεκμετάλλευση επιχειρήσεων παραγωγής και εμπορίας λευκού χρυσού (θανάτου) και στην Αργεντινή για να πάρει την ευλογία για καλό βόλι από τον σύντροφο Αργεντίνο Πάπα που θα βρίσκεται εκεί. Τρέμετε γουρούνια, πουλημένοι και προδότες μνημονιακοί. Η Κύπρος ανοίγει το δρόμο του αγώνα τους. Οι Ιταλοί έχουν ένα Γκρίλο, αυτοί έχουν πολλούς μα πάρα πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

13.07 αυτα θα γίνουν ακριβώς ετσι οπως τα περιγρράφεις αλλα ταυτόχρονα οσο ο Τσίπρας θα αναζητεί χρήματα η δίκη των προδοτών εδώ στήν ελλάδα θα φτάνει στο τέλος της . Ο εξαθλιωμένος λαός θα αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος απο το αποτέλεσμα που θα ειναι αυτο που ολοι εσείς φοβάστε και απεύχεστε