slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υποκρισίας συνέχεια Νο 2

Αφού μου κάνατε την .... τιμή να κάνετε ανάρτηση το σχόλιο μου χθες, τώρα θα με ανεχθείτε και για τη συνέχεια του. Δεν φταίω εδώ. Εσείς και οι εξελίξεις :
1) Χθες αποκαλύφθηκε και φυσικά δεν διαψεύσθηκ ότι το κόυρεμα των καταθέσεων στη Κύπρο είχε συμφωνηθεί και μάλιστα εγγράφως από τον Νοέμβριο του 2012 από τον τότε Κύπριο Πρόεδρο του αδελφού με τον ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΕΛ Χριστόφια.
2) Κατέπεσε πλήρως και αμετακλείτως ο τεράστιος μύθος της Ρώσικης ... ορθόδοξης ... αδελφής αρκούδας. Η Ρωσία ζητεί τον πλήρη εξευτελισμό και ξεπούλημα της Κύπρου ( φυσικό αέριο, πετρέλαια, λιμάνια, αεροδρόμια και ... μία τράπεζα για επιδόρπιο ) για να σκεφτέι αν θα δόσει ένα νέο δάνειο στη μεγαλόνησο. Ακόμα ακόμα αρνούνται και την επιμήκυνση του ήδη δοθέντος από πέρυσι δανείου, το οποίο έχει δοθεί με επιτόκιο 4,5% τη στιγμή οι ... ξεφτιλισμένοι .... ανθρωποφάγοι ευρωπαίοι δανείζουν την Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια με επιτόκιο 2,5%.
3) Να μου το θυμηθείτε. Όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός γενικώς, κάποιοι επαναστάτες της πλάκας δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Ακόμα και ο Γιωργάκης κινδυνεύει να ... δικαιωθεί. Οταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός.

 

Υστερόγραφο : Μετά τους λεονταρισμούς στη Κύπρο και εδώ ήρθε η ώρα της σοβαρότητας ( στη Κύπρο, όχι εδώ). Με άλλη ονομασία ( πλάνο b, c d κλπ ) ίσως και σήμερα περνάει το κούρεμα απ΄τη κυπριακή βουλή. Ήδη η ζημιά που προκάλεσαν οι ¨΄ηρωες¨ είναι τεράστια και δύσκολα ανατρέψιμη. Αυτό που θα προσπαθήσουν πλέον να αποφύγουν είναι η πλήρης κατάρρευση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με τα επιχειρήματα και τον παραπάνω σχολιασμό των γεγονότων σε συνδυασμό με τις δραματικές εξελίξεις στη Κύπρο όχι απλώς κινδυνεύει να δικαιωθεί ο Γιωργάκης, (Γιωργάρας πια) αλλά αποθεώνεται και δικαιώνεται και συνακόλουθα o κύριος υπεύθυνος της κρίσης Χριστόφιας που έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλη και την κοπάνησε εξομοιώνεται με τον Καραμανλή και ο κολοτούμπας Αναστασιάδης που τα γνώριζε όλα αυτά με τον Σαμαρά. Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα. Βέβαια την είχαν αλλά έπαιζαν επικίνδυνα προεκλογικά κομματικά παιχνίδια, όπως παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Το δυστύχημα για εμάς εδώ είναι ότι οι Κύπριοι πολιτικοί μπορούν να συνεννοηθούν και να καταλήξουν σε κάποια λιγότερο καταστροφική λύση ενώ εδώ πάντα οι αντιπολιτευόμενοι προσβλέπουν στην αποτυχία και στην καταστροφή για να μαζέψουν ψηφάκια με εξαίρεση το ΚΚΕ που έχει ξεκάθαρες θέσεις για έξοδο από το Ευρω.