slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιοί και γιατί δεν υπέγραψαν την πρόταση σε βάρος του Παπακωνσταντίνου


Την πρόταση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής που κατατέθηκε στη Βουλή παραμονές Πρωτοχρονιάς δεν την υπέγραψαν οι τρεις αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μείμαράκης και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο λόγος που δεν υπέγραψαν ήταν καθαρά θεσμικός αφού η Προκαταρκτική αποτελεί πρωτοβουλία βουλευτών. Αντιθέτως πολλοί βουλευτές της ΝΔ που δεν ήσαν χθες στην Αθήνα, τηλεφωνούσαν στον Θανάση Μπούρα (γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ) ζητώντας του να υπογράψουν και αυτοί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ανθός της πολιτικής δεν υπέγραψε την πρόταση. Ο κωλοτούμπας ψεύτης κομανέτσης (όχι μειώσεις μισθών-συντάξεων, κατάργηση χαρατσιού), ο χοντρός (διάβασε Βαξεβάνη για τον άνδρα), ο Κουβέλης (κομμουνιστής να σου πετύχει), ΓΑΠ (αυτός που τράκαρε το σκάφος), ο Βαγγέλας (φίλος Καρούζου-Σκαφτούρα με τα δάνεια τους και τα όλα τους) και ο μαθουσάλας του κοινοβουλίου, ο γίγας της Δημοκρατίας που μας φαλήρισε Κακλαμάνης ο γέρων.
Όλη η σαντιγύ της πολιτικής.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;
Ο ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι συμπέρασμα βρε ζώον των 01:13 είναι αυτό; Ποιος σου είπε ότι υπερασπίζομαι τον Παπακωσταντίνου; Ηλίθιε τα σκατά του βόθρου της πολιτικής ειρωνεύομαι και τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες. Βλάκα (και αγράμματε με το "είσαι υπερασπιστείς).