slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ηχηρό μήνυμα του Τ. Κουίκ, στον Καμμένο, μέσα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Αρνείται σύμπραξη/συνεργασία ΑΝΕΛ με ΣΥΡΙΖΑ "Αποδοκιμάζω αυτές τις απόψεις και θέσεις και δηλώνω ευθαρσώς ότι .... 

μου είναι αδύνατον να οδηγηθώ σε πολιτική σύμπραξη/συνεργασία, σε όποιο επίπεδο και βαθμό, με ένα κόμμα, με το οποίο  αποδεικνύεται τελικά ότι με χωρίζουν πάρα πολλές κόκκινες γραμμές".

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Νωρίτερα το πρωί, ο Τέρενς Κουίκ ρωτήθηκε από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, τη δημοσιογράφο Πόπη Σουφλή, πώς σχολιάζει τις θέσεις του αρμόδιου Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ως κυβέρνηση το κόμμα του θα καταργήσει τις στρατιωτικές παρελάσεις.

Η απάντησή του έχει ως εξής:


«Σήμερα, τιμούμε το μεγάλο ΟΧΙ του ’40. Σήμερα, είναι μία από τις σημαντικότερες μέρες μνήμης για την πατρίδα μας που έγραψε πραγματικό έπος απέναντι στις φασιστικές δυνάμεις του Μουσολίνι και αργότερα στις ναζιστικές δυνάμεις του Χίτλερ.



Αυτές τις εικόνες του ηρωισμού του ελληνικού έθνους θέλω να έχω σήμερα στη σκέψη μου.Αρνούμαι να μολύνω το μυαλό μου, τέτοια χρονιάρα μέρα, με τα όσα μας προαναγγέλλει μία από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, μάλιστα, είναι και Τομεάρχης Παιδείας, για το τί  θα πράξει αν πέσει η κυβέρνηση της χώρας μας στα χέρια του. Ή κάποιος από τους Δήμους, όπου παρελαύνουν και στρατιωτικά αγήματα στις διάφορες επετείους, όπως για παράδειγμα στη Θράκη ή στα νησιά του Αιγαίου.



Οι Συριζαίοι τα βάζουν με τις παρελάσεις, τα βάζουν με τις εθνικές μας επετείους, τα βάζουν με σημαντικές πτυχές της ιστορίας μας, τα βάζουν με τη θρησκεία μας… Σε λίγο θα μας κόψουν και το σταυρό από τη σημαία μας.



Δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα όρθιο. Σας παραπέμπω και στο άρθρο της Παρασκευής, της κομματικής τους εφημερίδας, σχετικό με το ΟΧΙ.



Αποδοκιμάζω αυτές τις απόψεις και θέσεις και δηλώνω ευθαρσώς ότι μου είναι αδύνατον να οδηγηθώ σε πολιτική σύμπραξη/συνεργασία, σε όποιο επίπεδο και βαθμό, με ένα κόμμα, με το οποίο  αποδεικνύεται τελικά ότι με χωρίζουν πάρα πολλές κόκκινες γραμμές.



Αλλά, δεν θέλω να κουβεντιάσω άλλο, τώρα, το θέμα αυτό.



Σας ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: