slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Χασαπόπουλος που του «χάρισαν» 25 στρέμματα στη μάχη υπέρ του ΠΑΣΟΚ (BINTEO)


Η ξαφνική πρεμούρα ορισμένων κατά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα είναι αλήθεια ότι προσφέρεται για πλούσιο σχολιασμό. Ας δούμε όμως από πού ξεκίνησε, γιατί και αυτό έχει τη σημασία του.
Πρόκειται για το θέμα που το MEGA-λο κανάλι έκανε σημαία μέσω της εκπομπής που .....συμπαρουσιάζει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Θυμόσαστε, εκείνος για τον οποίο η εφημερίδα NEWSBOMB είχε αποκαλύψει ότι του δόθηκαν από φίλο του, πράσινο περιφερειάρχη -σύμφωνα με τοπικούς δημοσιογράφους-, 25 στρέμματα δημόσιας γης με 758 ευρώ το χρόνο (θυμηθείτε).
Αλήθεια, γι' αυτή την υπόθεση, που μάλιστα τον αφορά, γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμα ο κ. Χασαπόπουλος και ασχολείται με τόσο πάθος με το «έγκλημα» του κ. Τζιτζικώστα να προσκαλέσει, όπως ο Νόμος ορίζει, στην παρέλαση εκλεγμένο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής; Βουλευτής, ο οποίος κύριε Χασαπόπουλε, επιτρέπεται να μπαίνει στη Βουλή, αλλά απογορεύεται να παρίσταται στις παρελάσεις;



newsbomb.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ΧρυσΑυγητάκια της ΝΔ δεν θα αντέξουν να πατάνε σε δυο βάρκες και θα πέσουν στη λασπωμένοι θάλασσα του φασισμού μαζί με τον Τζιτζι.. Αν πιστεύουν ότι η βάρκα είναι μία σύντομα θα πεταχτούν στη θάλασσα από τους συνεπιβάτες τους της εκδημοκρατισμένης ΝΔ. Τα μαθήματα δημοκρατίας από τον Βένι στο Σαμ έχουν πιάσει τόπο και φέρνουν αποτελέσματα. Γιαυτό ουρλιάζει και ο Αεροψεκασμένος κατά της ΝΔ μπας και μαζέψει μερικούς σαν και εσάς του Μπλοκ από τη λασπωμένη θάλασσα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΧΙΕ ,ΚΟΨΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ