slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του προέδρου του Πανναξιακού Πλ. Τομπά με το Δ.Σ του Συλλόγου Ναξιωτών Αγ. Αναργύρων

Οι  Πρόεδροι  του Πανναξιακού 
Πλάτων Τομπάς και του Συλλόγου 
Ναξιωτών Αγ.Αναργύρων 
Αντώνης Μπελιώτης με Νίκος
 Παντελιάς  Ευδοκία Γλέζου  
και Γιαννης Παυλου  
 

Την Τρίτη το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου Ναξιωτών Αγ.Αναργύρων πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Συλλόγου κ.Αντωνίου Μπελιώτη και του Προέδρου του Πανναξιακού κ.Πλάτωνα Τομπά. Στη συνάντηση παρεβρέθησαν μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου και οΑντιδήμαρχος Κοινωνικης Υπηρεσίας του δήμου μας κ.Νίκος Παντελιάς (πρώην πρόεδρος του Συλλόγου).
Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού κ.Τομπάς ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ για τις προσπάθειες που έχουν γίνει από το Δ.Σ της ομάδας όπως χορηγούς,ενίσχυση της ομάδας,δυναμικό παικτών,κάρτες διαρκείας και κουπούνια ενίσχυσης της ομάδας.Επίσης μας ενημέρωσε για το τμήμα κλασσικού αθλητισμού του Συλλόγου.
Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και αποφασίστηκαν τα εξής:
1) Ο Σύλλογος μας θα συμπαρασταθεί ηθικά και υλικά στην ....ομάδα του Πανναξιακού.
2)Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας δεσμεύτηκε να έχει άμεση επικοινωνία με τους προέδρους των άλλων Ναξιακών Συλλόγων της Αττικής ώστε από κοινού να δράσουν για τον συμφέρον της ομάδας(μετακινήσεις μελών στα γήπεδα της Αττικής που θα παίζει ο Πανναξιακός).
3)Συμφωνήθηκε επίσης να προσπαθήσουμε κατά τη διάρκεια των γιορτών μέσω του Δήμου μας να γίνει φιλικός αγώνας μεταξυ του Πανναξιακού και της Ένωσης των Αγίων Αναργύρων.Ο αγώνας αυτός θα έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα.Ο Σύλλογος επίσης δεσμεύτηκε πριν και μετά τον αγώνα να προβάλλει τα ήθη και τα έθιμα της Νάξου(χοροί,προιόντα κ.τ.λ.).
Μετά το τέλος της συζήτησης ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα.
Το κείμενο συνυπογράφουν
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού

Ναξιωτών Αγ.Αναργύρων
Αντώνης Μπελιώτης Πλάτων Τομπάς
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: