slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ

Μετά το Σύριζα το Καμένο και τον Τράγκα που τους κυνηγούν η  Μερκελ, τα συμφέροντα, οι Μαο-Μαο,  ο Μπόμπολας και   ο Πρεντέντερης, ο Καψής και ο Άρης Πρωτοσαλτε. Τωρα μας προέκυψε και ο  Μιχαλολιάκος  με  την Χρυσή Αυγή που τους κυνηγούν   οι  κακίες οι Μάγισσες . Ντάξ' κάτι πρέπει να πει κι αυτός μετά τις απανωτές φάπες από φωτογραφίες που δείχνουν ότι ο κάφρος ήταν γνωστός τους και τον είχαν για να δέρνει...


Για «κυνήγι μαγισσών» και «δίωξη του φρονήματος των Ελλήνων» έκανε λόγο πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε μήνυμα του με αφορμή την άνανδρη και στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά.


«Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή καταδίκασε απερίφραστα, απόλυτα και με κάθε τρόπο το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι» αναφέρει στην προκλητική δήλωσή του ο Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε: «Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για αυτούς που κατευθύνουν τη δημόσια ζωή και οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών, σε μια δίωξη του φρονήματος των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή με πίστη στην Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και θα αντισταθεί απέναντι στη λάσπη και τις σκευωρίες τους. Θέλουν να θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, μόνο που με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις είναι αυτοί παράνομοι και εκτός νόμου».

Υπενθυμίζουμε πως ο 45χρονος δράστης έχει ομολογήσει την ενοχή του και έχει παραδεχτεί πως πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή, χωρίς όμως να είναι μέλος του κόμματος. Ωστόσο φωτογραφίες και βίντεο καταδεικνύουν τη στενή σχέση που είχε ο δράστης με το ακροδεξιό κόμμα και τη συμμετοχή του σε πολλές δραστηριότητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: