slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Τ.Ο. Ν.Δ. Σύρου συγχαίρει τον Γιάννη Βρούτση



Η Τοπική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Σύρου, θέλει και δημοσίως να συγχαρεί τον Κυκλαδίτη Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κύριο Βρούτση Ιωάννη. Το ότι ο πρωθυπουργός μας κύριος Σαμαράς Αντώνιος, στον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβερνητικής ομάδας, κράτησε στο ίδιο υπουργείο τον κύριο Βρούτση Ιωάννη, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και ταυτόχρονα είναι και η επιβράβευση του για το έργο που παρήγαγε προς όφελος της Ελλάδος μας.
Είμαστε περήφανοι που αυτός ο υπουργός σε αντιδιαστολή με προγενέστερους Κυκλαδίτες Υπουργούς μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει καταφέρει τόσα πολλά.
Είναι ο μόνος υπουργός που τόλμησε και έκοψε τις συντάξεις μαϊμού.
Σταχυολόγησε το σύνολο των στοιχείων της ακίνητης περιουσίας των ταμείων και όλων των φορέων του υπουργείου Εργασίας και όπου χρειάστηκε σύμπτυξε κτηριακές εγκαταστάσεις κερδίζοντας υπέρ του δημοσίου, αρκετές χιλιάδες ευρώ που χάνονταν σε ενοίκια.
Με το ονομαζόμενο σύστημα «Αριάδνη» κατάφερε πλήγμα στην παραβατικότητα στην Κοινωνική Ασφάλιση αλλά και στην αγορά εργασίας δίνοντας ένα υπερασπιστικό όπλο στα χέρια του εργάτη. Απότοκο του πετυχημένου συστήματος «Αριάδνη», ήταν και η δημιουργία της ηλεκτρονικής βάσης με την ονομασία «ΕΣΤΙΑ», που για πρώτη φορά ο κρατικός μηχανισμός δίνει το δικαίωμα σε εμάς τους φορολογούμενους πολίτες ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπορούμε να ελέγξουμε το αν και πως αξιοποιείτε η ακίνητη περιουσία του Υπουργείου και των φορέων του.
Με δική του απόφαση επιτέλους καθίσταται υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή των εντύπων αρμοδιότητας Σ.ΕΠ.Ε. και Ο.Α.Ε.Δ. στο πρωτοποριακό πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» από εργοδότες, ξεπερνώντας με αυτόν τον τρόπο αγκυλώσεις που επί σειρά ετών αποτελούσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και στην επιχειρηματικότητα αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι έτσι δόθηκε δυνατό χτύπημα στην αδήλωτη εργασία και στην εισφοροδιαφυγή.
Σε συνέχιση του στόχου του στο να νοικοκυρέψει επιτέλους κάποιος το δημόσιο, κατάφερε και μάλιστα με την δηλωμένη ικανοποίηση των ίδιων των εργαζομένων αλλά και της ίδιας της ΑΔΕΔΥ (για όποιον γνωρίζει την σκληρότητα της και την δυσκολία που λέει ένα μπράβο καταλαβαίνει την αξία εκδήλωσης ικανοποίησή της), να ενσωματώσει τις δομές του ΟΠΑΔ στο ΙΚΑ. Επομένως με αυτήν την αναδιαμόρφωση, η μέχρι σήμερα εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων που γινόταν από ένα κατάστημα στην Αθήνα, τώρα γίνεται από ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων του ΙΚΑ στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτή η κίνηση μείωσε κατακόρυφα τις βασανιστικές -και προσδίδοντας εικόνα ντροπής και απαξίωσης των ασφαλισμένων– ουρές των ασφαλισμένων. Επίσης η κίνηση αυτή κατάφερε εκτός της αναβάθμισης των υπηρεσιών και την σημαντική εξοικονόμηση πόρων, καθώς ενοίκια και λοιπές λειτουργικές δαπάνες.
Για όλα αυτά αλλά και για μία σειρά δραστηριοτήτων του, που δεν μπορούν να αναφερθούν τώρα και η αποδεδειγμένη αγάπη του προς το νησί της Σύρου, η νέα Τοπική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Σύρου, συγχαίρει τον κύριο Βρούτση Ιωάννη και υπόσχεται στον Συριανό αλλά και γενικά στον Έλληνα ψηφοφόρο, ότι θα ψάχνει και θα στέλνει στο Κοινοβούλιο ανθρώπους άξιους που θα πλαισιώνουν τον πρωθυπουργό μας, οι οποίοι με το έργο τους θα καταφέρουν να σβήσουν από το μυαλό μας της κακή εικόνα που έχει αυτήν την χρονική περίοδο η Ελλάδα και οι Έλληνες που την αγαπούν.

Ο Πρόεδρος της Τ.Ε. ΝΔ Σύρου, Ρούσσος Ελευθέριος
και τα μέλη.
Σύρος, 28 Ιουνίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: