slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο «Παναγία Φλεριώτισσα»

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πολιτιστικής, Χορευτικής Ομάδας Κορωνοχωρίου-Μύλων Νάξου, «Παναγία Φλεριώτισσα», στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου-Μουσείο στο Κορωνοχώρι.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, ενημέρωσε για τα πεπραγμένα του 2012 και η ελεγκτική επιτροπή διάβασε την έκθεσή της, ακούστηκαν  οι προτάσεις του συμβουλίου, αλλά και των μελών του συλλόγου και έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος. Επίσης στην ίδια συνέλευση έγινε και η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , από τον εφημέριο της ενορίας μας πατέρα Αντώνιο. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε μία γραβιέρα, προσφορά από το τυροκομείο Πιτταρά.

Σύμφωνα με το Σύλλογο, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 από τις 11:00 π.μ. και μέχρι τις 17:00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο-Μουσείο στο Κορωνοχώρι θα πραγματοποιηθούν οι  αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Οι αιτήσεις για την υποβολή υποψηφιότητας, θα υποβάλλονται μέχρι την παραμονή εκλογών στα παρακάτω μέλη της εφορευτικής επιτροπής:

Φλεριανός Μιχαήλ του Ζαφειρίου

Ξαγοράρη Λουκία του Αντωνίου

Τουλούπη Ελένη του Αντωνίου

Αναπληρωματικοί

Τζίφα-Βασιλάκη Μαρία

Βασιλάκη- Κονδύλη Νεκταρία του Γρηγορίου

ή στο τηλέφωνο 6985811322

Δικαίωμα ψήφου, βάσει του καταστατικού , έχουν τα μέλη του συλλόγου που είναι εγγεγραμμένα μέχρι  την Γενική Συνέλευση, που έγινε στις 03 Φεβρουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: