slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κεδίκογλου: Κατανοητή η απογοήτευση του ΣΥΡΙΖΑ... αλλά τι να κάνουμε;

Για συνωμοσιολογικά σενάρια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και για προσπάθεια υπονόμευσης των κοινοβουλευτικών διαδικασιών έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την απόφαση της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Κεδίκογλου, έκανε λόγο για απογοήτευση από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας κινήθηκαν «αποδεδειγμένα ελεύθερα» και χαρακτήρισε τη στάση της κυβέρνησης για τη διερεύνηση της υπόθεσης με τη λίστα Λαγκάρντ «θεσμικά άψογη με πλήρη αντιμετώπιση».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o ΣΥΡΙΖΑ σε λιγο καιρο θα κληθει απο τον ελληνικο λαο να κυβερνησει με την εντολη να αποκαταστησουν την καταρημαγμενη αξιοπιστια του λαου απο τον κυριο κεδικογλου και την παρεα του . Η χθεσινη φαρσοκωμωδια που παιχθηκε στη βουλη με πρωταγωνιστες τους βουλευτες της νεας δημοκρατιας μονο απογοητευση δεν μας προκαλει

Ανώνυμος είπε...

Που τα είδε όλα αυτά ο σοφιστής γελοίος εκπρόσωπος. Ποιος νοήμων άνθρωπος δεν πιστεύει ότι οι ευθύνες επεκτείνονται σε Παπανδρέου, Βενιζέλο, Παπαδήμο και όχι μόνο; Ποιος νοήμων άνθρωπος δεν είδε ότι η στάση της Ν.Δ. ήταν στάση σκοπιμότητος; Τέλος πάντων για την όλη διαδικασία την απάντηση την έλαβε από τα ΜΜΕ και τον μεγάλο Βαγγέλα με τις δηλώσεις του.(Ξέρετε αυτός ο Βαγγέλας που κάλεσε κάποτε τον Παυλόπουλο να του γλείψει τον πού...).

Ανώνυμος είπε...

Ο καραγκιοζάκος σας ο ΑΕροψεκασμένος πολύ γρύγορα θα μείνει μόνο με την Γιαταγάνα την μουρλοψεκασμένη εισαγγελίνα των δικαστηρίων της Σύρας.