slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπουρδέλ@ κράτος: Οι τυφλοί δεν είδαν ακόμη το φως στη Χίο! Έρευνα για την καθυστέρηση...έρευνας

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε που διατάχθηκε έρευνα κατά της οφθαλμιάτρου στη Χίο που φέρεται να εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά τυφλότητας για να εισπράττουν κάποιοι μαιμού επιδόματα, μέχρι σήμερα όμως το πόρισμα δεν έχει ακόμη εκδοθεί. Τι αποφάσισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, μετά από μήνες καθυστέρηση;



Έρευνα πάνω στην έρευνα γίνεται στη Χίο καθώς ο πειθαρχικός έλεγχος για τη γιατρό που φέρεται να εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά τυφλότητας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ενημερώθηκε για την καθυστέρηση με αποτέλεσμα να υπογράψει απόφαση για την άμεση διενέργεια διοικητικού ελέγχου, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες κάθε αρμοδίως εμπλεκόμενου προσώπου, αναφορικά με την καθυστέρηση άσκησης πειθαρχικού ελέγχου κατά της γιατρού.

Ανάλογες καθυστερήσεις παρατηρούνται πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις γιατρών που έχουν εντοπισθεί να παρατυπούν και πηγές αναφέρουν ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα διατάξει να εξετασθούν όλες μία προς μία άμεσα.

http://iatropedia.com/articles/read/3494

Δεν υπάρχουν σχόλια: