slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων συγκεντρώνει βιβλία

Προσθήκη λεζάντας
Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων γνωστοποιεί ότι πραγματοποιεί συλλογή βιβλίων, που στόχο έχει την ενίσχυση βιβλιοθηκών στις Μικρές Κυκλάδες.

«Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα και τα νησιά μας, επιλέγουμε να σταθούμε για ακόμα μία φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται αλλά ιδιαίτερα φέτος κοντά σε .....εκείνους και ιδίως στα παιδιά που έχουν ανάγκη ένα βιβλίο.

Για το λόγο αυτό, καλούμε λοιπόν, όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, να συνεισφέρουν δωρίζοντας όσα βιβλία θέλουν (μεταχειρισμένα ή μη) με σκοπό να δοθούν σε ένα απομακρυσμένο νησί του νομού μας, ώστε να βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά να χαμογελάσουν», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.



Η συγκέντρωση των βιβλίων ξεκινά από τις 13 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνεται την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιείται στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, οδός Σταματίου Πρωΐου 25, Ερμούπολη Σύρος και ώρες 09:30-12:30 π.μ.



Όσοι επιθυμούν από άλλα νησιά να αποστείλουν υλικό ας επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2281084220 και το 6938109259. Η δράση θα ολοκληρωθεί με την παράδοση των βιβλίω

Δεν υπάρχουν σχόλια: