slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Καμμένος βρίζει τους τραπεζίτες αλλά οι ΑΕροψεκασμένοι πήραν δάνειο από την Τράπεζα Ατικκής!!

[Έτσι εξηγείται το γέλιο του Πάνου στη χθεσινή συνεδρίαση που "οδηγεί στην εξαθλίωση του λαού"... ότι θα πάρουμε τη δόση για τους τραπεζίτες και θα πάρουν και οι ΑΕροψεκασμένοι το κάτι τις τους...]
Του.....
Κωνσταντίνου Μαριόλη
Δάνειο ύψους 800 χιλ. ευρώ, προς το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενέκρινε, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Τράπεζα Αττικής. διες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη εκταμιευθεί ένα μέρος της πίστωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πηγές αυτές κάνουν λόγο για την αρχική αίτηση του κόμματος της αντιπολίτευσης τοποθετώντας το ποσό αυτής στα 1,5 εκατ. ευρώ.


Αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, εγείρονται ερωτήματα, καθώς ήδη ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης έχει διατάξει έρευνα για τους όρους χορήγησης δανείων σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, σε μια προσπάθεια να διερευνηθεί αν τα κόμματα πληρούν τις προϋποθέσεις του τραπεζικού δανεισμού.

Επίσης, πάντα στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, δημιουργείται ηθικό ζήτημα για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διότι σε μία εποχή που οι τράπεζες έχουν πραγματικά παγώσει τις χορηγήσεις προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις τα κόμματα φέρονται να βρίσκουν "εύκολες" πηγές χρηματοδότησης.

Το Capital.gr επικοινώνησε με το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Αττικής, ωστόσο ο διευθυντής του καταστήματος αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: