slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο λεβεντομαλάκ@@ και οι σύντροφοι ελέγχουν και αστυνομικούς και βγάζουν τις φώτο τους στο διαδίκτυο!! (βίντεο)


Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σταμάτησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και αφού προέβησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους, ανήρτησαν φωτογραφίες τους σε βίντεο που ανέβηκε στην ελεγχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ ιστοσελίδα.Έδειξαν έτσι το πραγματικό τους πρόσωπο, του χαφιέ που απειλεί ανθρώπους επειδή δεν τους κάνουν τα χατίρια...


Δεν έχει προηγούμενο η συμπεριφορά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που χθες σταμάτησαν στην Σόλωνος και την Ακαδημίας αστυνομικούς της Ασφάλειας και αφού προέβησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους, ανήρτησαν φωτογραφίες τους στον ιστότοπο left.gr δημιουργώντας τους σοβαρότατα προβλήματα !

Πρόκειται για καταφανή αντιποίηση αρχής την οποία διέπραξαν οι βουλευτές Μ. Μπόλαρη, Π. Τατσόπουλος, Ειρ. Αγαθοπούλου, Απ. Αλεξόπουλος , Δ. Τσουκαλάς, Β. Διαμαντόπουλος, Κ. Ιγγλέζη και Χρ. Μαντάς μαζί με άλλα μέλη και δικηγόρους του Τσίπρα!

Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι οι φωτογραφίες και οι αποκαλύψεις των στοιχείων τους θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων και θα θέσουν σε πολλαπλό κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Απαιτείται αμέσως η παρέμβαση Δένδια καθώς τέτοιες ενέργειες απαξιώνουν την Αστυνομία με σοβαρές παρενέργειες στη δημόσια ασφάλεια. Δείτε το σχετικό link της ιστοσελίδας Left.gr.


Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στα ασφαλίτικα μπλόκα

Φοράει μαύρα ρούχα, έχει μούσια και μαλλιά, σκουλαρίκι στο αυτί του, μαντήλια, παπούτσια "μάχης". Μην είναι σύντροφος, μην είναι συναγωνιστής; Όχι, είναι η Ελληνική Αστυνομία στο πλευρό του διαδηλωτή. Γιατί και ο διαδηλωτής, πολίτης είναι.


Σήμερα το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους βουλευτές Μαρία Μπόλαρη, Πέτρο Τατσόπουλο, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Απόστολος Αλεξόπουλο, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, Κατερίνα Ιγγλέζη, Δημήτρη Τσουκαλά και Χρήστο Μαντά, τη Νομική Υποστήριξη, μέλης της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του κόμματος, κινήθηκαν πριν από τη διαδήλωση κατά μήκος των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας με στόχο να ελέγξουν τη δράση αστυνομικών με πολιτικά, λόγω... κάκιστου προηγούμενου της Ασφάλειας με τους διαδηλωτές. Και, φυσικά, ειπώθηκαν ατάκες και ατάκες. "Και τι σημαίνει "βουλευτής", ρε; Τι είναι το κοινοβούλιο, δηλαδή; Κι εσείς τι είστε, βασιλιάδες; Στο απυρόβλητο;" Εμείς κακοπροαίρετοι δεν είμαστε, υποστηρίζουμε λυσσαλέα πως και τον κ. Δένδια να είχαν μπροστά τους, πάλι έτσι θα αντιδρούσαν τα incognito παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας.

"Στην τσάντα μου έχω τις χειροπέδες μου, υπάρχει πρόβλημα;". Οπωσδήποτε όχι. Δεν πέσαμε δα κι απ΄τα σύννεφα. Άλλοι, βέβαια, ήταν πιο διαλλακτικοί και μας τόνισαν πως "Είμαστε κι εμείς εργαζόμενοι, έτσι βγάζουμε τα λεφτά μας". Σαφές. "Κι εγώ συνδικαλιστής είμαι κι έχω ευαισθησίες", τόνισε ο επικεφαλής μίας από τις ομάδες. Επίσης σαφές.

Η αλήθεια είναι πως δεν πειστήκαμε για το αγνό των προθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, αλλά ακόμα κι αν το είχαμε κάνει, στο επόμενο στενό μας περίμενε μια "έκπληξη". Νέοι, γένια, μαλλιά, κουκούλες, ύφος ζοχαδιασμένο από τη λύσσα της ταξικής πάλης, τσιγάρο. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησαν αν είναι αστυνομικοί. Η απάντηση δόθηκε. Η επόμενη εύλογη: "Κι αφού είστε αστυνομικοί γιατί έχετε κουκούλες;". "Γιατί έτσι μας αρέσει" και απομακρύνθηκαν αφού πρώτα, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, απαίτησαν να σβηστούν όλες οι φωτογραφίες.

ΥΓ 1: "Να σβηστούν όλες οι φωτογραφίες" και μάλιστα μπροστά τους. Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν τις μπορεί τις αδιακρισίες. Εξάλλου ποτέ δε δημοσίευσε στοιχεία διαδηλωτών ή αντιεξουσιαστών ή "οροθετικών" ιερόδουλων. "Μην κάνεις ό,τι δε θέλεις να κάνουν και σε σένα" είναι το μότο στη ΓΑΔΑ.

ΥΓ 2: Ένας από τους ασφαλίτες φεύγοντας γύρισε την πλάτη και η μπλούζα του με μεγάλα άσπρα έγραφε St. Pauli. Μεγάλη η χάρη του Αγίου, τον φυλάει εν ώρα υπηρεσίας, μάλλον.


Τελικά σήμερα έγιναν μόνο 2 (δύο) προσαγωγές, η μία μάλιστα πριν ξεκινήσει η παρέμβαση! Πού οι... ένδοξες κατοστάρες κι οι εκατοπενηντάρες... Σύμπτωση;


Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βγάζουν στο διαδίκτυο τους παιδεραστές γιατί να μην βγάλουν και τα ρεμάλια που αποτελούν το πρώτο εργαλείο στηρίξεως της τυραννίας που έχει επιβάλλει ο Κομανέτσης; Πες μας Νάξιε, γιατί αν δεν μας πεις θα αρχίσω να βρίζω, ποιο θεσμικό πλαίσιο επιτρέπει στην ας την πούμε αστυνομία να διατηρεί αυτές τις ορδές των κατσαπλιάδων με τα πολιτικά για προβοκατόρικες επεμβάσεις σε συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις;