slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που το έπαιζαν ασφαλίτες και χαφιέδες


[Όχι μόνο προανάκριση!! Να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να γίνει άρση της ασυλίας τους για να δικαστούν σαν απλοί πολίτες! Να γίνει ότι και για τους χρυσαυγίτες βουλευτές γιατί ο νόμος πρέπει να είναι ίσος προς όλους]

Προανάκριση διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, για τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής με πολιτικά και της δημοσιοποίησης φωτογραφιών τους, μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα left.
Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.

Την προανάκριση διενεργεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αν προκύπτουν αδικήματα από πλευράς βουλευτών ή άλλων ατόμων.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης λαμβάνονται καταθέσεις από τους αστυνομικούς, ενώ το περιεχόμενο του βίντεο, που περιλαμβάνει και δηλώσεις προσώπων καθώς και το προανακριτικό υλικό που συλλέγεται θα υποβληθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα τους κλάσουν τα αρχήδια. Χώρια που θα αρχίσουν άλλα κόλπα με τις αποκαλύψεις. Ήδη από τον πανικό του Δένδια έχει γίνει γνωστό ότι οι πραιτωριανοί της λεγόμενης αστυνομίας μας διατηρούν τέτοιους ατάκτους χαφιέδες προκειμένου να ικανοποιήσουν μη θεσμικούς στόχους. Θα έχει καλαμπούρι όταν οι φωτογραφιθέντες θα παρουσιασθούν στο δικαστήριο.