slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, με το Σύλλογο Μηχανικών Νάξου

  Την Παρασκευή  2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ανοικτή  συνάντηση του δημάρχου Νάξου  και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη,  με το Σύλλογο Μηχανικών Νάξου.  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο  αντιδήμαρχος Απόστολος Ψαρράς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών, Γιάννης Πομόνης, ο προϊστάμενος του Γραφείου Δόμησης, Αλέκος Μυλωνάς, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου,....
Μανόλης Ζουγανέλης, η μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας, Τζένη Καραμανή και πλήθος μελών του  Συλλόγου Μηχανικών.
     Στην ευρεία σύσκεψη, διάρκειας τριών ωρών, αναλύθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στη συνεργασία Δήμου – Μηχανικών και κατατέθηκαν προτάσεις για την καλύτερη και ταχύτερη διεκπεραίωσή τους. Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) και το Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) είναι ένα βασικό ζήτημα ανάπτυξης της Νάξου, για το οποίο ο Σύλλογος Μηχανικών έχει καταθέσει προτάσεις, οι οποίες έχουν προωθηθεί στον μελετητή, ενώ τονίστηκε η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης και υλοποίησης της μελέτης.
     Αναφορά, επίσης, έγινε στην πρόοδο των έργων που αναθέτει η Τεχνική Υπηρεσία σε εργολάβους μηχανικούς, ενώ κατατέθηκε πρόταση από το Σύλλογο για την αποτύπωση και χάραξη του αιγιαλού. Ακόμη, αίτημα των Μηχανικών είναι να ενισχυθεί το Γραφείο Δόμησης με κατάλληλο προσωπικό, ώστε να εξυπηρετούνται ταχύτερα όλες οι υποθέσεις.
     Ο δήμαρχος  Μανόλης Μαργαρίτης δήλωσε συμπαραστάτης  των αιτημάτων του Συλλόγου  και ζήτησε την αρωγή τους σε θέματα ανάπτυξης του Δήμου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το γραφειο δομησης για να να εξυπηρετουνται ταχυτερα ολες οι υποθεσεις δεν θελει καταλληλο προσωπικο θελει αλλα πραγματα και τρεχει σφαιρα

Ανώνυμος είπε...

Το δυνατό τρίο της Νάξου Ψαρράς, Ζουγανέλης και Μυλωνάς θα σώσουν οικιστικά τη Νάξο. Αυτοί είναι η μοναδική ελπίδα μας. ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Τι θες ρε Πομώνη με αυτούς τους μηχανικούς δίπλα σου. Τι σχέση έχεις εσύ με αυτούς. Εσένα σε ενδιαφέρει το ωραίο και σωστό και το αποδεικνύεις με τις κατασκευές σου ενώ αυτοί οι άλλοι έχουν καταστρέψει πολεοδομικά τη Νάξο, αλλά όχι την τσέπη τους.