slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ)

ΠΑΝΟ  ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ   ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ  ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. 











































ΠΑΝΟ  ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ   ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ  ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.  

Η πρότασή του προς τον Αλέξη Τσίπρα για ομαδική παραίτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προκληθούν εκλογές για το 1/6 και να μην περάσουν τα μέτρα αντιμετωπίστηκε με… θυμηδία.

Και ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να δηλώσει ότι δεν επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά… βρίσκονται σε επαφή. Όσο για την ουσία της πρότασης είναι αμφίβολο αν θα μπορούσε να παρασύρει στην πτώση την κυβέρνηση των τριών ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν οι ΑΝ.ΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατάφερναν να πάρουν, εκ νέου, όλες τις έδρες που έχουν σήμερα. Για παράδειγμα, ποιός θα μπορούσε να αποκλείσει τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στην αναπληρωματική εκλογή; Βέβαια, ο Πάνος Καμμένος που δεν καταλαβαίνει από συνταγματικές προβλέψεις προχώρησε το βράδυ σε… διορθωτική πρόταση με στόχο να παραιτηθεί αυτή τη φορά το ένα τρίτο (!) της Βουλής. Δηλαδή, οι 71 του ΣΥΡΙΖΑ, οι 20 του Καμμένου, οι δύο διαγραφέντες από τη ΝΔ (Νικολόπουλος, Σταυρογιάννης) και… άλλοι 8 τους οποίους δεν προσδιόρισε αν θα είναι διαφωνούντες από διάφορα κόμματος ή ακόμη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Το πλέον ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν είναι το συνταγματικό τσαλαβούτημα του Πάνου αλλά πώς θα σχολιάσουν την πρόταση του προέδρου τους οι κορυφαίοι του κόμματος, εν προκειμένω οι Κ. Μαρκόπουλος και Χρ. Ζώης. Αν τη σχολιάσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: