slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΥΦΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΝΕΛ

Εν μέσω των διασταυρούμενων πυρών των κουκουλοφόρων και των διμοιριών των ΜΑΤ βρέθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, προκειμένου να συμμετέχουν σε διαδήλωση που είχαν προγραμματίσει.

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο κ. Κουίκ ανέφερε ότι δέχθηκε στο πρόσωπο χημικά, όταν προσπάθησε να αποτρέψει βίαιη συμπεριφορά αστυνομικών, που είχαν ακινητοποιήσει ένα νεαρό.
  Πάντοτε ήμουνα προσεχτικός στις αναφορές μου στο πρόσωπο των ΑΝΕΛ γιατί πιστεύω ότι τα στελέχη και οι οπαδοί τους είναι αδέλφια μας .
  Αλλά βρε Τέρρενς δεν μπαίνεις έτσι στην επικαιρότητα και στο δελτίο ειδήσεων των 8.
  Αν ήθελαν οι ΑΝΕΛ να κάνουν κάτι ουσιαστικό,θα έπρεπε να ήταν στο Σύνταγμα κοντά στο φράκτη και να έκαναν ένα ΝΤΟΥ,έτσι ρε παιδί μου για να ξεμπουκώσουν και λίγο οι δεξιοί.Αλλά ξέχασα και εσείς είσαστε αστικό κόμμα όπως και η Ν.Δ. και δεν τα κάνετε αυτά.
   Δυστυχώς πάλι σας καπέλωσαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΕΣ  και τα περί δακρυγόνων που φάγατε και τα σπρέι που σου έριξε στο πρόσωπο ο Καμμένος για να μη τσούζουν τα μάτια σου μόνο γέλια προκαλούν.
   Τώρα αν μέχρι να φύγετε από τους Στύλους εμφανιστούν και τίποτα ΟΥΦΟ και σας αρχίσουν στις φάπες ,φροντίστε να υπάρχουν και κάμερες για να το αποδείξετε.
   Αυτά με πραγματική εκτίμηση στο πρόσωπο όλων των ΑΝΕΛ.
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
 στο Δεξί X-Trem(i)

Δεν υπάρχουν σχόλια: